Flipkart Super Fan Quiz Answers 8 October 2020 Jacqueline Fernandez Episode 2
Flipkart Quiz Quiz

Flipkart Super Fan Quiz Answers 8 October 2020 Episode 2

Flipkart Super Fan Quiz Answers 8 October 2020 Jacqueline Fernandez is available now. Flipkart Super Fan Quiz Answers 8 October 2020. Flipkart Super Fan Episode 2 Quiz Answers.

Flipkart SUPER FAN is a Quiz show featuring various Bollywood Celebrities in multiple episodes. Celebrities ask various questions about their personal life and the participants will be required to answer these questions. 


Flipkart Super Fan Quiz Answers 8 October 2020 Jacqueline Fernandez

 




 

Flipkart Super Fan Quiz Answers 8 October 2020 Jacqueline Fernandez

To win the assured Vouchers, Gems, and more, see today’s Flipkart Super Fan Quiz Questions and Answers. This quiz only comes on the Flipkart app. There are ten questions in the quiz and you can find all the right answers here.

 

Flipkart Super Fan Quiz Answers 8 October 2020 Jacqueline Fernandez Episode 2
Flipkart Super Fan Quiz Answers 8 October 2020 Jacqueline Fernandez Episode 2

Today Flipkart Super Fan Jacqueline Fernandez Quiz Details:

Quiz Name: Flipkart Super Fan Quiz 
Prize: Vouchers, Gems and more
Celebrity: Jacqueline Fernandez
Quiz Date: 6 October 2020 to 5 December 2020
Quiz Time: All Day


How To Play Flipkart Super Fan Quiz? 

  • Step 1: This is the Flipkart App Only Quiz – So you have to Download Flipkart App from Google Play Store.
  • Step 2: Now just open Flipkart App & Login into your account or register if you don’t have one.
  • Step 3: In the Flipkart app, you will see the “Games” banner at the bottom.
  • Step 4: Go to the Games and scroll down and you will see the “Flipkart Super Fan” banner. Now tap on the Play Now button to play the quiz.
  • Step 5: Now there you will be asked 5 questions in the Flipkart Super Fan Quiz, You have to give the right answers to all questions to win the quiz.
  • Step 6: Now you have to give correct answers which are given below. Just scroll and get answers and win something.

Flipkart Super Fan Quiz Answers 8 October 2020

Flipkart Super Fan Quiz Answers 8 October 2020 Jacqueline Fernandez Episode 2
Flipkart Super Fan Quiz Answers 8 October 2020 Jacqueline Fernandez Episode 2

Flipkart Super Fan Quiz Answers 8 October 2020 – Win Vouchers, Super Coins, and More.

(Updating answers at 8-October-2020 till 12:10 AM. Please refresh) 


Q1. What is the last thing I do before I sleep?

Answer 1: Pray

Q2. What is my Favourite Indian desert?

Answer 2: Rasgulla

Q3. What is my least favourite Vegetable?

Answer 3: Karela

Q4. What is that one social Media trend that really bugs me?

Answer 4: Challenges


Q5. I always carry a marble angel in my bag. Who gifted me this angel?

Answer 5: My Mom

Q6. What is that one thing I always offer guests when they come home?

Answer 6: Dates

Q7. I have 2 pole at Home

Answer 7: TRUE

Q8. If i wasn’t in India I would have love to stay in New York

Answer 8: FALSE



Q9. The First Hindi film I watched was ______

Answer 9: Devdas

Q10. My first Bollywood crush was ______

Answer 10: Salman khan




CONTEST DETAILS

  • 1. This Flipkart Super Fan Quiz Contest Will Commence On 6th October 2020 From 12:00:01 A.M. (IST) To 5th December 11:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”).
    • To Participate In The Contest You Must Do/Fulfill The Following :
    • Age must be 18 years or above, provided, however, individuals below 18 years but above 13 years may participate under parental/legal guardian supervison and consent;
    • Must-Have A Valid Account On The Platform And Log In Using The Same;
    • Prizes shall be in the form of Mystery Box. The elements inside the mystery box will be as below:
      • EGVs worth Rs. 1000
      • EGVs worth Rs. 50
      • SuperCoins

Other Amazon Quiz Answer:

Avatar for Rohan
Rohan
We try to provide you the best offers and deals available on Amazon, Flipkart, etc. We also update the Amazon Quiz Answers Daily.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *