Google Pay Go India Game Goa City Event Quiz Answers are available now. Google Pay Go India Game Goa City Event Quiz Answers.

During this event, you have to visit Goa City & give the correct answers to 5 questions. This event is from 27th November to 29th November 2020. If you submit correct answers then you will get an Assured Scratch Card up to Rs.100 From Google pay or ticket or KM.





Google Pay Go India Game Goa City Event Quiz Answers 

Google Pay Go India Game Goa City Event Quiz Answers

Google Pay Go India Game Goa City Event Quiz Answers

Quiz Name:Google Pay Go India Game Goa City EventQuiz 
Prize:Upto 100 or Ticket or KM
Quiz Date:27 November 2020 to 29 November 2020
Quiz Time:Full Day

How to visit Goa City in google pay go India offer:

  • Step 1: First go to Go India Game under Google Pay App.
  • Step 2: Now, stay in Goa City, and then only you can play Goa City quiz.
  • Step 3: You can earn Goa City ticket by doing different tasks such as:
    • Share Go India Map or City Photo daily
    • Recharge
    • Pay For Google Play Recharge Code
    • Scan Google Pay QR Codes
    • Pay Bills
  • Step 4: After reaching Goa City you can play this quiz.
  • Step 5: Now you have to give correct answers which are given below. Just scroll and get answers and win something.

Google Pay Go India Game Goa City Event Quiz Answers

Questions are coming in random order to the users so the following are the questions which might come when you play


Google Pay Go India Game Goa City Event Quiz Answers:

    • Answer: Kokum Juice
    • Answer: Arpora Night Market
    • Answer: Gokarna
    • Answer: Se cathedral
    • Answer: Chapora Fort
    • Answer: District
    • Answer: 2
    • Answer: Dudhsagar Falls
    • Answer: Curries
    • Answer: Never Install Any Such Software or App
    • Answer: Clothes
    • Answer: Calangute Beach


 


Google Pay Go India Game Goa City Event Quiz Questions with Answers:

Question 1) Which of the following is a popular Goan drink?

Answer: Kokum Juice

Question 2) Which of the following is a popular shopping location in Goa?

Answer: Arpora Night Market


Question 3) Which of these beach is not located in Goa?

Answer: Gokarna

Question 4) The church located in Goa is the largest church in Asia

Answer: Se cathedral

Question 5) Which of the following forts is located in Goa?

Answer: Chapora Fort

Question 6)

Answer: District



Question 7) How many districts does Goa have?

Answer: 2

Question 8) Which of these waterfalls in goa has served as the shooting location for a popular Bollywood movie?

Answer: Dudhsagar Falls

Question 9) Xacuti, Saraptel and Vinadaloo are examples of

Answer: Curries

Question 10) You get a call from a person promising you city tickets. The caller asks you to install a software share over SME and you can get any ticket that you want. You will

Answer: Never Install Any Such Software or App


Other questions will be updated as they come please visit again or refresh the page (Refresh)


Prizes:

    • 50 Rs 3000 gift vouchers
    • 1000 Rs 100 gift vouchers
    • Super coins

Other Quiz Answer:

 

About the Author

Rohan

We try to provide you the best offers and deals available on Amazon, Flipkart, etc. We also update the Amazon Quiz Answers Daily.

View All Articles