Amazon January Edition Quiz Answers is live now. You can submit the correct answers to Amazon January Edition Quiz Answers today and win Rs. 20,000 Pay Balance.


 




 

Amazon January Edition Quiz Answers

Give Amazon quiz answers & win Rs. 20,000 Pay Balance. Today Amazon quiz has eight questions and we provide you Amazon quiz answers. You can play the Amazon January Edition Quiz on the Amazon app from 7 January to 31 January 2021.

Amazon January Edition Quiz Answers Win Rs. 20,000 Pay Balance

Amazon January Edition Quiz Answers Win Rs. 20,000 Pay Balance

Today Amazon Quiz Details:

Quiz Name:Amazon January Edition Quiz
Prize:Rs. 20,000 Pay Balance 
Number of Winners:1
Quiz Date:7 January 2021 to 16 January  2021
Quiz Time:Full Day
Winners will be declared on:1 February 2021


How To Play Amazon Quiz? 

  • Step 1: This is the Amazon App Only Quiz – So you have to Download Amazon App from Google Play Store.
  • Step 2: Now just open Amazon App & Login into your account.
  • Step 3: Scroll down on Amazon App home screen & You will see the “Amazon Quiz” banner. If you will not find the Quiz then find Quiz on Amazon App and tap on FunZone.
  • Step 4: Tap on the Amazon Quiz banner and the quiz will be starting after a tap on the “Start” button.
  • Step 5: Now there you will see 8 questions in the Amazon January Edition Quiz, You have to give the right answers to all questions to win the quiz.
  • Step 6: After giving all right Amazon quiz contest today answers, You will be selected for Lucky Draw by Amazon Quiz.
  • Step 7: In this lucky draw winners are announced on the 30th of every month. So I request you to take participate in the Amazon January Edition Quiz. If you are Lucky then You may win Something.

Amazon January Edition Quiz Answers – Win Rs. 20,000 Pay Balance


Question 1. On January 1st, 1502 Portuguese explorers landed at Guanabara Bay, on the coast of South America and named the city what?
Answer:- Rio De Janeiro

Question 2. On January 3rd, 1959 what state having a landmass of about 1/5th of the other states put together, became the 49th US state?
Answer:- Alaska



Question 3. 15th January is observed as the Indian Army Day, as this was the day when ___________ took over as Commander in Chief. Fill in the blanks
Answer:- K M Cariappa

Question 4. National Voter’s Day is observed on 25th January to celebrate the foundation day of which organisation
Answer:- Election commission of India

Question 5. In 2019 , in a Test match played in January, which Indian spinner took a five wicket haul as India made Australia follow on at the SCG?
Answer:- Kuldeep Yadav



Question 6. Detectives Marcus Burnett and Michael Lowrey are the central characters in which movie released in January 2020?
Answer:- Bad boys for life

Question 7. The original name of which famous figure from the music industry having his birthday on January 8th, was David Robert Jones?
Answer:- David Bowie

Question 8. The Pattadakal dance festival, usually held in January is held in a UNESCO World Heritage site in which Indian state?
Answer:- Karnataka



 


Winner Announcement for Amazon January Edition Quiz Answers:

After we confirm the winners, we will contact the winners individually through email/SMS. We will also post the winners’ names on this page by 1 February 2021.


Other Quiz Answer:

 

About the Author

Rohan

We try to provide you the best offers and deals available on Amazon, Flipkart, etc. We also update the Amazon Quiz Answers Daily.

View All Articles