Amazon February Quiz Answers is live now. You can submit the correct answers to Amazon February Quiz Answers today and win Rs. 20,000 Pay Balance.


 




 

Amazon February Quiz Answers

Give Amazon quiz answers & win Rs. 20,000 Pay Balance. Today Amazon quiz has eight questions and we provide you Amazon quiz answers. So just play the Amazon quiz contest today and win the Rs. 20,000 Pay Balance. You can play the Amazon February Quiz on the Amazon app from 12 February to 28 February 2021.

Amazon February Quiz Answers Win Rs. 20,000 Pay Balance

Amazon February Quiz Answers Win Rs. 20,000 Pay Balance

Today Amazon Quiz Details:

Quiz Name:Amazon February Quiz
Prize:Rs. 20,000 Pay Balance
Number of Winners:1
Quiz Date:12 February 2021 to 28 February 2021
Quiz Time:Full Day
Winners will be declared on:1 March 2021

How To Play Amazon Quiz? 

  • Step 1: This is the Amazon App Only Quiz – So you have to Download Amazon App from Google Play Store.
  • Step 2: Now just open Amazon App & Login into your account.
  • Step 3: Scroll down on Amazon App home screen & You will see the “Amazon Quiz” banner. If you will not find the Quiz then find Quiz on Amazon App and tap on FunZone.
  • Step 4: Tap on the Amazon Quiz banner and the quiz will be starting after a tap on the “Start” button.
  • Step 5: Now there you will see 8 questions in the Amazon February Quiz, You have to give the right answers to all questions to win the quiz.
  • Step 6: After giving all right Amazon quiz contest today answers, You will be selected for Lucky Draw by Amazon Quiz.
  • Step 7: In this lucky draw winners are announced on the 30th of every month. So I request you to take participate in the Amazon February Quiz. If you are Lucky then You may win Something.

Amazon February Quiz Answers – Win Rs. 20,000 Pay Balance


Q1: As Per Few Sources, The Oldest Record Of What Being Sent Was A Poem Written By A French Duke Charles To His Wife In 1415?

Answer 1: Valentine

Q2: For The First Time In 34 Years, The Famous Surajkund Crafts Mela, Held In Which State Has Been Cancelled?

Answer 2: Haryana

Q3: Which Of These Organisations Operating Under The Ministry Of Defence, Celebrated Its 45th Raising Day On February 1st, 2021?

Answer 3: Indian Coast Guard



Q4: 12th February Is Celebrated As _______ Day To Observe The Birth Anniversary Of The Father Of Evolutionary Biology. Fill In The Blanks

Answer 4: Darwin

Q5: National Science Day Is Observed On 28th February In India To Commemorate The Discovery Of An Effect Named After Which Scientist?

Answer 5: CV Raman

Q6: Tom Brady, A Legendary American Football Player, Created History By Winning His 7th Superbowl. For Which Team Did He Win His 7th Superbowl?

Answer 6: Tampa Bay Buccaneers

Q7: In February 2019, Which Of These Bollywood Movies Released That Won A Record 13 Filmfare Awards?

Answer 7: Gully Boy

Q8: On February 2nd, 1990 The 30 Year Old Ban On The African National Congress Was Lifted By Which President?

Answer 8: FW De Klerk




Winner Announcement for Amazon February Quiz Answers:

After we confirm the winners, we will contact the winners individually through email/SMS. We will also post the winners’ names on this page by 1 March 2021.


Other Quiz Answer:

 

About the Author

Rohan

We try to provide you the best offers and deals available on Amazon, Flipkart, etc. We also update the Amazon Quiz Answers Daily.

View All Articles