Google Pay Go India Game Rangoli Event Quiz Answers
Quiz Google Pay

Google Pay Go India Game Rangoli Event Quiz Answers

Google Pay Go India Game Rangoli Event Quiz Answers are available now. Google Pay Go India Game Rangoli Event Quiz Answers.

During this event, you have to visit any city & give the correct answers to 5 questions. This event is from 13th November To 15th November 2020. If you submit correct answers then you will get An Assured Scratch Card Worth Rs.100 From Google pay or ticket or KM.





Google Pay Go India Game Rangoli Event Quiz Answers 

Google Pay Go India Game Rangoli Event Quiz Answers
Google Pay Go India Game Rangoli Event Quiz Answers
Quiz Name: Google Pay Go India Game Rangoli EventQuiz 
Prize: Upto 100 or Ticket or KM
Quiz Date: 13 November 2020 to 15 November 2020
Quiz Time: Full Day

How to play Rangoli Event in google pay go India offer:

  • Step 1: First go to Go India Game under Google Pay App.
  • Step 2: Now, stay in any city, and you can play Jaipur city quiz.
  • Step 3: You can earn any city ticket by doing different tasks such as:
    • Share Go India Map or City Photo daily
    • Recharge
    • Pay For Google Play Recharge Code
    • Scan Google Pay QR Codes
    • Pay Bills
  • Step 4: After reaching any city you can play this quiz.
  • Step 5: Now you have to give correct answers which are given below. Just scroll and get answers and win something.

Google Pay Go India Game Rangoli Event Quiz Answers

Questions are coming in random order to the users so following are the questions which might come when you play


Google Pay Go India Game Rangoli Event Quiz Answers:

    • Answer: Applying Gulal on Friends
    • Answer: Bhai Dooj
    • Answer: None of them
    • Answer: Rangoli
    • Answer: All of them
    • Answer: All are forms of Rangoli


 


Google Pay Go India Game Rangoli Event Quiz Questions with Answers:

Question 1) Which of the following activities would you not be doing during Diwali?

Answer: Applying Gulal on Friends

Question 2) Which festival is celebrated on the 5th Day of Diwali among brothers and sisters?

Answer: Bhai Dooj


Question 3) This Diwali, your father wants to download & Send money to you via Google Pay. He is asking your device on what to set as an UPI pin.

Answer: None of them

Question 4) During the 2019 Diwali game on Google Pay, which stamp was the most sought after by people across India?

Answer: Rangoli

Question 5) Which of the following are used to celebrate Diwali?

Answer: All of them

Question 6) What does Kollam, Alpanna, Jhuthi have in common?

Answer: All are forms of Rangoli



Question 7) Jaipur is popularly known as

Answer: Pink City

Question 8) On Dhanteras, where would you shop in Jaipur?

Answer: Johari Bazzar

Question 9) Which tourist circuit consists of Jaipur, Delhi and Agra

Answer: Golden Triangle


Other questions will be updated as they come please visit again or refresh the page (Refresh)


Prizes:

    • 50 Rs 3000 gift vouchers
    • 1000 Rs 100 gift vouchers
    • Super coins

Other Quiz Answer:

 

Avatar for Rohan
Rohan
We try to provide you the best offers and deals available on Amazon, Flipkart, etc. We also update the Amazon Quiz Answers Daily.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *