Google Pay Go India Game Nainital City Event Quiz Answers
Google Pay Quiz

Google Pay Go India Game Nainital City Event Quiz Answers

Google Pay Go India Game Nainital City Event Quiz Answers are available now. Google Pay Go India Game Nainital City Event Quiz Answers.

During this event, you have to visit Nainital City & give the correct answers to 5 questions. This event is from 12 December to 14 December 2020. If you submit correct answers then you will get an Assured Scratch Card up to Rs.100 From Google pay or ticket or KM.





Google Pay Go India Game Nainital City Event Quiz Answers 

Google Pay Go India Game Nainital City Event Quiz Answers
Google Pay Go India Game Nainital City Event Quiz Answers
Quiz Name: Google Pay Go India Game Nainital City EventQuiz 
Prize: Upto 100 or Ticket or KM
Quiz Date: 12 December 2020 to 14 December 2020
Quiz Time: Full Day

How to get Free Nainital City in google pay go India offer:

We Just Have To Share The Event Logo To Get The Nainital City Tickets. 

  • Step 1: Go to Go India Offer Page and Tap on Nainital Event Banner.
  • Step 2: Click Share to earn button to get 1 Nainital ticket for free (you should have 0 Nainital Tickets):
      • Google Pay Go India Game Nainital City Event Quiz Answers
  • Step 3: Go to the Tickets section and Gift the ticket you got so that you are left with 0 tickets.
  • Step 4: Repeat Step 1 and Step 2 to get unlimited Nainital Tickets.
  • Step 5: Visit Nainital City and now you have to give correct answers which are given below. Just scroll and get answers and win something.

Google Pay Go India Game Nainital City Event Quiz Answers

Questions are coming in random order to the users so the following are the questions that might come when you play


Google Pay Go India Game Nainital City Event Quiz Answers:

    • Answer: Kaziranga
    • Answer: All Of These
    • Answer: Never Ever Share Your UPI PIN
    • Answer: 200-250
    • Answer: Kumaon
    • Answer: Ram Ganga
    • Answer: Asiatic Lion


 


Google Pay Go India Game Nainital City Event Quiz Questions with Answers:

Question 1) Which sanctuary in India is Known for one horned rhinoceros?

Answer: Kaziranga

Question 2) Which of the Following lakes are around Nainital?

Answer: All of these


Question 3) You got a call from a tour operator giving you a great deal on a jungle safari. He is asking for your UPI PIN to make a booking on your behalf. You Should :

Answer: Never ever share your UPI PIN

Question 4) How Many Tigers are there in Jim Corbett National Park?

Answer: 200-250

Question 5) Which Himalayan mountain ranges surround Nainital?

Answer: Kumaon

Question 6) What was the name of the Jim Corbett National Park earlier?

Answer: Ram Ganga

Question 7) What is the Famous animal to see at the Gir National Park?

Answer: Asiatic Lion




Other questions will be updated as they come please visit again or refresh the page (Refresh)


Prizes:

    • Up to Rs. 100
    • Tickets
    • KMs

Other Quiz Answer:

 

Avatar for Rohan
Rohan
We try to provide you the best offers and deals available on Amazon, Flipkart, etc. We also update the Amazon Quiz Answers Daily.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *