Google Pay Go India Game Kolkata City Event Quiz Answers are available now. Google Pay Go India Game Kolkata City Event Quiz Answers.

During this event, you have to visit Kolkata City & give the correct answers to 5 questions. This event is from 25 December to 26 December 2020. If you submit correct answers then you will get an Assured Scratch Card up to Rs.100 From Google pay or ticket or KM.





Google Pay Go India Game Kolkata City Event Quiz Answers 

Google Pay Go India Game Kolkata City Event Quiz Answers

Google Pay Go India Game Kolkata City Event Quiz Answers

Quiz Name:Google Pay Go India Game Kolkata City EventQuiz 
Prize:Upto 100 or Ticket or KM
Quiz Date:25 December 2020 to 26 December 2020
Quiz Time:Full Day

How to get Free Kolkata City in google pay go India offer:

We Just Have To Share The Event Logo To Get The Kolkata City Tickets. 

  • Step 1: Go to Go India Offer Page and Tap on Kolkata Event Banner.
  • Step 2: Click Share 20/20 badge to earn button to get a Kolkata ticket for free.
  • Step 3: Visit Kolkata City and now you have to give correct answers which are given below. Just scroll and get answers and win something.

Google Pay Go India Game Kolkata City Event Quiz Answers

Questions are coming in random order to the users so the following are the questions that might come when you play


Google Pay Go India Game Kolkata City Event Quiz Answers:

    • Answer: Shukto
    • Answer: Eden Gardens
    • Answer: Never Open Gpay or Enter UPI to Receive Money
    • Answer: 1984
    • Answer: Rabindranath Tagore
    • Answer: Park Street
    • Answer: All of these


 


Google Pay Go India Game Kolkata City Event Quiz Questions with Answers:

Question 1) Which of the following is not a Bengali Sweet?

Answer: Shukto

Question 2) The 3rd largest cricket stadium in the world (in kolkata) is known as?

Answer: Eden Gardens


Question 3) Your receive a call on the Eve of Christmas stating that you have won a Rs.5 lakh “festive lottery”. You just need to scan a QR Code, enter your UPI PIN within the next 2 hours to claim it. You Should :

Answer: Never open GPay or enter UPI to Receive Money

Question 4) Since when is the Kolkata Metro Operational?

Answer: 1984

Question 5) At the Jorasanko Mansion, which Bengali legends’ home would you see?

Answer: Rabindranath Tagore

Question 6) Mother Teresa Sarani is decorated during X – Mas. How else do we know it?

Answer: Park Street

Question 7) Puchka is also known as?

Answer: All of these




Other questions will be updated as they come please visit again or refresh the page (Refresh)


Prizes:

    • Up to Rs. 100
    • Tickets
    • KMs

Other Quiz Answer:

 

About the Author

Rohan

We try to provide you the best offers and deals available on Amazon, Flipkart, etc. We also update the Amazon Quiz Answers Daily.

View All Articles