Google Pay Go India Game Jaipur City Event Quiz Answers
Quiz Flipkart Quiz

Google Pay Go India Game Jaipur City Event Quiz Answers

Google Pay Go India Game Jaipur City Event Quiz Answers are available now. Google Pay Go India Game Jaipur City Event Quiz Answers.

During this event, you have to visit Jaipur city & give the correct answers to 5 questions. This event is from 10th November To 12th November 2020. If you submit correct answers then you will get An Assured Scratch Card Worth Rs.100 From Google pay or ticket or KM.





Google Pay Go India Game Jaipur City Event Quiz Answers 

Google Pay Go India Game Jaipur City Event Quiz Answers
Google Pay Go India Game Jaipur City Event Quiz Answers
Quiz Name: Google Pay Go India Game Jaipur City EventQuiz 
Prize: Upto 100 or Ticket or KM
Quiz Date: 10 November 2020 to 12 November 2020
Quiz Time: Full Day

How to visit Jaipur City in google pay go India offer:

  • Step 1: First go to Go India Game under Google Pay App.
  • Step 2: Now, stay in Jaipur city, and then only you can play Jaipur city quiz.
  • Step 3: You can earn Jaipur city ticket by doing different tasks such as:
    • Share Go India Map or City Photo daily
    • Recharge
    • Pay For Google Play Recharge Code
    • Scan Google Pay QR Codes
    • Pay Bills
  • Step 4: After reaching Jaipur City you can play this quiz.
  • Step 5: Now you have to give correct answers which are given below. Just scroll and get answers and win something.

Google Pay Go India Game Jaipur City Event Quiz Answers

Questions are coming in random order to the users so following are the questions which might come when you play


Google Pay Go India Game Jaipur City Event Quiz Answers:

    • Answer: 953
    • Answer: Go to Help inside Google Pay app
    • Answer: Butter Chicken
    • Answer: Red Fort
    • Answer: All of them
    • Answer: Area
    • Answer: Pink City 
    • Answer: Johari Bazzar
    • Answer: Golden Triangle


 


Google Pay Go India Game Jaipur City Event Quiz Questions with Answers:

Question 1) How many windows does Hawa Mahal have?

Answer: 953

Question 2) You need to call Google Pay customer care for details related to your gold transaction and a Dhanteras cashback of up to rs.1000. How will you find the customer care?

Answer: Go to Help inside Google Pay app


Question 3) Which dish below is unlikely to be in a Rajasthani Meal?

Answer: Butter Chicken

Question 4) Which of the following monuments is not located in Jaipur?

Answer: Red Fort

Question 5) Which of the following should you buy from Jaipur?

Answer: All of them

Question 6) Rajasthan is the state with highest

Answer: Area



Question 7) Jaipur is popularly known as

Answer: Pink City

Question 8) On Dhanteras, where would you shop in Jaipur?

Answer: Johari Bazzar

Question 9) Which tourist circuit consists of Jaipur, Delhi and Agra

Answer: Golden Triangle


Other questions will be updated as they come please visit again or refresh the page (Refresh)


Prizes:

    • 50 Rs 3000 gift vouchers
    • 1000 Rs 100 gift vouchers
    • Super coins

Other Quiz Answer:

 

Avatar for Rohan
Rohan
We try to provide you the best offers and deals available on Amazon, Flipkart, etc. We also update the Amazon Quiz Answers Daily.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *