Google Pay Go India Game Chennai City Event Quiz Answers
Google Pay Quiz

Google Pay Go India Game Chennai City Event Quiz Answers

Google Pay Go India Game Chennai City Event Quiz Answers are available now. Google Pay Go India Game Chennai City Event Quiz Answers.

During this event, you have to visit Chennai city & give the correct answers to 5 questions. This event is from 16th November to 18th November 2020. If you submit correct answers then you will get an Assured Scratch Card up to Rs.100 From Google pay or ticket or KM.





Google Pay Go India Game Chennai City Event Quiz Answers 

Google Pay Go India Game Chennai City Event Quiz Answers
Google Pay Go India Game Chennai City Event Quiz Answers
Quiz Name: Google Pay Go India Game Chennai City EventQuiz 
Prize: Upto 100 or Ticket or KM
Quiz Date: 16 November 2020 to 18 November 2020
Quiz Time: Full Day

How to visit Chennai City in google pay go India offer:

  • Step 1: First go to Go India Game under Google Pay App.
  • Step 2: Now, stay in Chennai city, and then only you can play Chennai city quiz.
  • Step 3: You can earn Chennai city ticket by doing different tasks such as:
    • Share Go India Map or City Photo daily
    • Recharge
    • Pay For Google Play Recharge Code
    • Scan Google Pay QR Codes
    • Pay Bills
  • Step 4: After reaching Chennai City you can play this quiz.
  • Step 5: Now you have to give correct answers which are given below. Just scroll and get answers and win something.

Google Pay Go India Game Chennai City Event Quiz Answers

Questions are coming in random order to the users so the following are the questions which might come when you play


Google Pay Go India Game Chennai City Event Quiz Answers:

    • Answer: Go Help Inside Google Pay App
    • Answer: Kanjivaram Saree
    • Answer: Monuments of Mahabalipuram
    • Answer: Sweet Dishes
    • Answer: All of them
    • Answer: Apo
    • Answer: Chennai Cantt.
    • Answer: Kollywood
    • Answer: Marina Beach


 


Google Pay Go India Game Chennai City Event Quiz Questions with Answers:

Question 1) Your shop for a saree at your favorite store by scanning the QR code on the counter. You need to call Google Pay Customer care for transaction’s details. Ho will you find the customer care?

Answer: Go Help Inside Google Pay App

Question 2) Which type of saree would you be buying from Tamil Nadu?

Answer: Kanjivaram Saree


Question 3) Which UNESCO world Heritage site is located near Chennai?

Answer: Monuments of Mahabalipuram

Question 4) Jangiri, Appam & rava Kesari are all examples of

Answer: Sweet Dishes

Question 5) Which of the following is a popular dish in Chennai?

Answer: All of them

Question 6) Not a popular drink of Chennai?

Answer: Apo



Question 7) Which of the following is not a railway station in Chennai?

Answer: Chennai Cantt.

Question 8) Chennai film industry?

Answer: Kollywood

Question 9) In Chennai, you are walking down the World’s Second Longest Urban Beach. Where are you?

Answer: Marina Beach


Other questions will be updated as they come please visit again or refresh the page (Refresh)


Prizes:

    • 50 Rs 3000 gift vouchers
    • 1000 Rs 100 gift vouchers
    • Super coins

Other Quiz Answer:

 

Avatar for Rohan
Rohan
We try to provide you the best offers and deals available on Amazon, Flipkart, etc. We also update the Amazon Quiz Answers Daily.

One Reply to “Google Pay Go India Game Chennai City Event Quiz Answers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *