Flipkart Super Fan Quiz Answers
Flipkart Quiz Quiz

Flipkart Super Fan Quiz Answers 9 October 2020 Episode 3

Flipkart Super Fan Quiz Answers 9 October 2020 Sara Ali Khan is available now. Flipkart Super Fan Quiz Answers 9 October 2020. Flipkart Super Fan Episode 3 Quiz Answers.

Flipkart SUPER FAN is a Quiz show featuring various Bollywood Celebrities in multiple episodes. Celebrities ask various questions about their personal life and the participants will be required to answer these questions. 


Flipkart Super Fan Quiz Answers 9 October 2020 Sara Ali Khan

 




 

Flipkart Super Fan Quiz Answers 9 October 2020 Sara Ali Khan

To win the assured Vouchers, Gems, and more, see today’s Flipkart Super Fan Quiz Questions and Answers. This quiz only comes on the Flipkart app. There are ten questions in the quiz and you can find all the right answers here.

 

Flipkart Super Fan Quiz Answers
Flipkart Super Fan Quiz Answers

Today Flipkart Super Fan Sara Ali Khan Quiz Details:

Quiz Name: Flipkart Super Fan Quiz 
Prize: Vouchers, Gems and more
Celebrity: Sara Ali Khan
Quiz Date: 6 October 2020 to 5 December 2020
Quiz Time: All Day


How To Play Flipkart Super Fan Quiz? 

  • Step 1: This is the Flipkart App Only Quiz – So you have to Download Flipkart App from Google Play Store.
  • Step 2: Now just open Flipkart App & Login into your account or register if you don’t have one.
  • Step 3: In the Flipkart app, you will see the “Games” banner at the bottom.
  • Step 4: Go to the Games and scroll down and you will see the “Flipkart Super Fan” banner. Now tap on the Play Now button to play the quiz.
  • Step 5: Now there you will be asked 5 questions in the Flipkart Super Fan Quiz, You have to give the right answers to all questions to win the quiz.
  • Step 6: Now you have to give correct answers which are given below. Just scroll and get answers and win something.

Flipkart Super Fan Quiz Answers 9 October 2020

Flipkart Super Fan Quiz Answers
Flipkart Super Fan Quiz Answers

Flipkart Super Fan Quiz Answers 9 October 2020 – Win Vouchers, Super Coins, and More.

(Updating answers at 9-October-2020 till 12:10 AM. Please refresh) 


Q1. What is my Favourite holiday Destination in India?

Answer 1: Himachal Pradesh

Q2. Whai is my favourite cheat meal?

Answer 2: Mithai

Q3. Which classical form dance I am more trained for?

Answer 3: Odissi

Q4. What is the name of my pet turtle

Answer 4: Mr. T


Q5. What is my favourite type of Atta

Answer 5: Makki

Q6. I have a fake twitter account

Answer 6: True

Q7. I lost weight during the Kedarnath shoot

Answer 7: False

Q8. My favourite form of exercise is weight training

Answer 8: False



Q9. My favourite Karan Johar film ________

Answer 9: Kabhi Khushi Kabhie Gham

Q10. Out of all moms films my favourite performance of her is _____

Answer 10: Chameli Ki Shaadi




CONTEST DETAILS

  • 1. This Flipkart Super Fan Quiz Contest Will Commence On 6th October 2020 From 12:00:01 A.M. (IST) To 5th December 11:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”).
    • To Participate In The Contest You Must Do/Fulfill The Following :
    • Age must be 18 years or above, provided, however, individuals below 18 years but above 13 years may participate under parental/legal guardian supervison and consent;
    • Must-Have A Valid Account On The Platform And Log In Using The Same;
    • Prizes shall be in the form of Mystery Box. The elements inside the mystery box will be as below:
      • EGVs worth Rs. 1000
      • EGVs worth Rs. 50
      • SuperCoins

Other Amazon Quiz Answer:

Avatar for Rohan
Rohan
We try to provide you the best offers and deals available on Amazon, Flipkart, etc. We also update the Amazon Quiz Answers Daily.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *