Flipkart Super Fan Quiz Answers 7 October 2020 Kareena Kapoor Khan Episode 1
Flipkart Quiz Quiz

Flipkart Super Fan Quiz Answers 7 October 2020 Episode 1

Flipkart Super Fan Quiz Answers 7 October 2020 Kareena Kapoor Khan is available now. Flipkart Super Fan Quiz Answers 7 October 2020. Flipkart Super Fan Episode 1 Quiz Answers.

Flipkart SUPER FAN is a Quiz show featuring various Bollywood Celebrities in multiple episodes. Celebrities ask various questions about their personal life and the participants will be required to answer these questions. 


Flipkart Super Fan Quiz Answers 7 October 2020 Kareena Kapoor Khan

 




 

Flipkart Super Fan Quiz Answers 7 October 2020 Kareena Kapoor Khan

To win the assured Vouchers, Gems, and more, see today’s Flipkart Super Fan Quiz Questions and Answers. This quiz only comes on the Flipkart app. There are ten questions in the quiz and you can find all the right answers here.

 

Flipkart Super Fan Quiz Answers 7 October 2020 Kareena Kapoor Khan Episode 1
Flipkart Super Fan Quiz Answers 7 October 2020 Kareena Kapoor Khan Episode 1

Today Flipkart Super Fan Kareena Kapoor Khan Quiz Details:

Quiz Name: Flipkart Super Fan Quiz 
Prize: Vouchers, Gems and more
Celebrity: Kareena Kapoor Khan
Quiz Date: 6 October 2020 to 5 December 2020
Quiz Time: All Day


How To Play Flipkart Super Fan Quiz? 

  • Step 1: This is the Flipkart App Only Quiz – So you have to Download Flipkart App from Google Play Store.
  • Step 2: Now just open Flipkart App & Login into your account or register if you don’t have one.
  • Step 3: In the Flipkart app, you will see the “Games” banner at the bottom.
  • Step 4: Go to the Games and scroll down and you will see the “Flipkart Super Fan” banner. Now tap on the Play Now button to play the quiz.
  • Step 5: Now there you will be asked 5 questions in the Flipkart Super Fan Quiz, You have to give the right answers to all questions to win the quiz.
  • Step 6: Now you have to give correct answers which are given below. Just scroll and get answers and win something.

Flipkart Super Fan Quiz Answers 7 October 2020

Flipkart Super Fan Quiz Answers 7 October 2020 Kareena Kapoor Khan Episode 1
Flipkart Super Fan Quiz Answers 7 October 2020 Kareena Kapoor Khan Episode 1

Flipkart Super Fan Quiz Answers 7 October 2020 – Win Vouchers, Super Coins, and More.

(Updating answers at 7-October-2020 till 12:10 AM. Please refresh) 


Q1. What was the name my grandfather wanted to give me?

Answer 1: Sidhima

Q2. What do you think I like more?

Answer 2: Sunset

Q3. What was the summer course I took in Harvard?

Answer 3: Micro Computers and Info tech

Q4. What is my favourite corner in my house?

Answer 4: The Balcony


Q5. How many pairs of jeans do I own?

Answer 5: 50-55 pairs

Q6. What’s my Favorite pass time with Taimur?

Answer 6: Reading

Q7. My second favourite holiday destination is New York

Answer 7: FALSE

Q8. My favourite dessert is Dal Ka Halwa

Answer 8: FALSE



Q9. I would love to be a lead in my own biopic

Answer 9: TRUE

Q10. My favourite Saif Ali Khan performance is?

Answer 10: Dil Chahta hai




CONTEST DETAILS

  • 1. This Flipkart Super Fan Quiz Contest Will Commence On 6th October 2020 From 12:00:01 A.M. (IST) To 5th December 11:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”).
    • To Participate In The Contest You Must Do/Fulfill The Following :
    • Age must be 18 years or above, provided, however, individuals below 18 years but above 13 years may participate under parental/legal guardian supervison and consent;
    • Must-Have A Valid Account On The Platform And Log In Using The Same;
    • Prizes shall be in the form of Mystery Box. The elements inside the mystery box will be as below:
      • EGVs worth Rs. 1000
      • EGVs worth Rs. 50
      • SuperCoins

Other Amazon Quiz Answer:

Avatar for Rohan
Rohan
We try to provide you the best offers and deals available on Amazon, Flipkart, etc. We also update the Amazon Quiz Answers Daily.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *