Flipkart Super Fan Quiz Answers 14 August 2020 Malaika Episode 6
Flipkart Quiz Quiz

Flipkart Super Fan Quiz Answers 14 August 2020 Episode 6

Flipkart Super Fan Quiz Answers 14 August 2020 Malaika Arora is available now. Flipkart Super Fan Quiz Answers 14 August 2020. Flipkart Super Fan Episode 6 Quiz Answers.

Flipkart SUPER FAN is a Quiz show featuring various Bollywood Celebrities in multiple episodes every Friday. Celebrities ask various questions about their personal life and the participants will be required to answer these questions. The episode will be aired every Friday at 00:00 hrs and users can answer questions until 23:59 hrs of the following Thursday.


Flipkart Super Fan Quiz Answers 14 August 2020 Malaika Arora

 




 

Flipkart Super Fan Quiz Answers 14 August 2020 Ananya

To win the assured Vouchers, Gems, and more, see today’s Flipkart Super Fan Quiz Questions and Answers. This quiz only comes on the Flipkart app and you can play the quiz from Friday (14 August 2020) from 12:00 AM to Thursday (20 August) 11:59 PM. There are ten questions in the quiz and you can find all the right answers here.

 

Flipkart Super Fan Quiz Answers 14 August 2020 Malaika Episode 6
Flipkart Super Fan Quiz Answers 14 August 2020 Malaika Episode 6

Today Flipkart Super Fan Ananya Quiz Details:

Quiz Name: Flipkart Super Fan Quiz 
Prize: Vouchers, Gems and more
Quiz Date: 14 August 2020 to 20 August 2020
Quiz Time: All Day


How To Play Flipkart Super Fan Quiz? 

  • Step 1: This is the Flipkart App Only Quiz – So you have to Download Flipkart App from Google Play Store.
  • Step 2: Now just open Flipkart App & Login into your account or register if you don’t have one.
  • Step 3: In the Flipkart app, you will see the “Games” banner at the bottom.
  • Step 4: Go to the Games and scroll down and you will see the “Flipkart Super Fan” banner. Now tap on the Play Now button to play the quiz.
  • Step 5: Now there you will be asked 5 questions in the Flipkart Super Fan Quiz, You have to give the right answers to all questions to win the quiz.
  • Step 6: Now you have to give correct answers which are given below. Just scroll and get answers and win something.

Flipkart Super Fan Quiz Answers 14 August 2020

Flipkart Super Fan Quiz Answers 14 August 2020 Malaika Episode 6
Flipkart Super Fan Quiz Answers 14 August 2020 Malaika Episode 6

Flipkart Super Fan Quiz Answers 14 August 2020 – Win Vouchers, Super Coins, and More.

(Updating answers at 14-August-2020 till 12:10 AM. Please refresh) 


Q1. What is the most daring thing I have ever done?

Answer 1: Swimming with Sharks

Q2. What dish do I cook the best?

Answer 2: Green Thai Curry

Q3. What is that one habit I just can’t get rid of?

Answer 3: Over-packing

Q4. What was my favourite subject in school?

Answer 4: History


Q5. What is that one word I use a lot?

Answer 5: Seriously

Q6. Badminton is my favourite sport

Answer 6: False

Q7. My perfect date night is a long walk on the beach

Answer 7: False

Q8. The hindi film song which best describes me is _____

Answer 8: Oh Haseena Zulfon Wali



Q9. The first ad I did was for _____

Answer 9: Amusement Park

Q10. My favourite hindi movie is _____

Answer 10: Qayamat Se Qayamat Tak




CONTEST DETAILS

  • 1. This Flipkart Super Fan Quiz Contest Will Commence On 14th August 2020 From 12:00:01 A.M. (IST) To 20th August 11:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”).
    • To Participate In The Contest You Must Do/Fulfill The Following :
    • Age must be 18 years or above, provided, however, individuals below 18 years but above 13 years may participate under parental/legal guardian supervison and consent;
    • Must-Have A Valid Account On The Platform And Log In Using The Same;
    • Prizes shall be in the form of Mystery Box. The elements inside the mystery box will be as below:
      • EGVs worth Rs. 1000
      • EGVs worth Rs. 50
      • SuperCoins

Other Amazon Quiz Answer:

Rohan
We try to provide you the best offers and deals available on Amazon, Flipkart, etc. We also update the Amazon Quiz Answers Daily.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *