Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers 14 January 2021 Today is available now. Scroll down to get Flipkart Prize Wali Paathshala Episode 31 Answers. 




Bookmark this page as we will update the correct answers on this page every day. 


Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers 14 January 2021 

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Quiz Name:Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz 
Prize:Vouchers, Gems and more
Quiz Date:14 January 2021
Quiz Time:12 AM to 11:59 PM

How To Play Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz? 

  • Step 1: This is the Flipkart App Only Quiz – So you have to download the Flipkart App from Google Play Store.
  • Step 2: Now just open Flipkart App & Login into your account or register if you don’t have one.
  • Step 3: In the Flipkart app, you will see the “Games” banner at the bottom.
  • Step 4: Go to the Games and scroll down and you will see the “Flipkart Beat the Genius” banner. Now tap on the Play Now button to play the quiz.
  • Step 5: Now there you will be asked 5 questions in the Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz, You have to give the right answers to all questions to win the quiz.
  • Step 6: Now you have to give correct answers which are given below. Just scroll and get answers and win something.

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today 14 January 2021 – Win Prizes.

(Updating answers at 14-January-2021 till 12:05 AM. Please refresh) 


Question 1) 

Answer: 


Question 2) 

Answer: 

Question 3) 

Answer: 



Other Quiz Answer:

 


Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers 13 January 2021

 

Question 1) Near which of these places did Rani Laxmi Bai die fighting the British?

Answer: Gwalior


Question 2) Which mythological weapon is found on the Param Vir Chakra medal?

Answer: Vajra

Question 3) Which of these creatures is found on India’s national emblem?

Answer: Horse

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers 12 January 2021

Question 1) Which of these ratios is the same as 2:3?

Answer: 6:9


Question 2) Which of these gods is primarily worshipped at the Tirumala temple at Tirupati?

Answer: Vishnu

Question 3) At which town did Mangal Pandey attack British soldiers triggering the 1857 revolt?

Answer: Barrackpore

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers 11 January 2021

Question 1) Which of these cities was the first capital of the Mughal empire?

Answer: Agra


Question 2) The constellations ‘Ursa Major’ and ‘Ursa Minor’ are both known by common names referring to which animal?

Answer: Bear

Question 3) What are two triangles having exactly the same three sides and exactly the same three angles called?

Answer: Congruent

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers 10 January 2021

Question 1) Which of these rivers originates and terminates within India?

Answer: Chambal


Question 2) In which year was Facebook launched?

Answer: 2004

Question 3) Where is the smallest bone as well as the smallest muscle in human body found?

Answer: Ears

 

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers 9 January 2021

Question 1) Which planet has approximately the same amount of land mass as Earth?

Answer: Mars


Question 2) Which of these metals is most commonly used in making the core of an electromagnet?

Answer: Iron

Question 3) What is the full form of ‘ATM’?

Answer: Automated Teller Machine

 

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers 8 January 2021

Question 1) What name is given to the perimeter of a circle?

Answer: Circumference


Question 2) What does the word ‘Corona’ in coronavirus mean?

Answer: Crown

Question 3) Which river meets the Alaknanda at devprayag in Uttarakhand to form the Ganga?

Answer: Bhagirathi

 

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers 7 January 2021

Question 1) Who among these was the leader of the rebels in Lucknow during the 1857 revolt?

Answer: Begum Hazrat Mahal


Question 2) Ozone is made up of how many atoms of oxygen?

Answer: 3

Question 3) How many sides does a dodecagon have?

Answer: 12

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers 6 January 2021

Question 1) Which pair among the following is an odd pair?

Answer: Priyanka & Parineeti Chopra


Question 2) Indian railways started the Shatabdi Express train served to mark whose 100th birth anniversary?

Answer: Jawaharlal Nehru

Question 3) Which of these is not the name of a smart assistant?

Answer: Oculus

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers 5 January 2021

Question 1) 

Answer: Bankim Chandra Chattarjee


Question 2) 

Answer: Kathakali

Question 3) 

Answer: Criminal Investigation Department

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers 4 January 2021

Question 1) CNG largely consist of which gas?

Answer: Methane


Question 2) Which of these can hear sounds in the frequency range which humans cannot hear?

Answer: All of these

Question 3) By counting the number of which of these in a tree can you determine its age?

Answer: Trunk Rings

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers 3 January 2021

Question 1) How many years did Shah Jahan take to complete the construction of the Taj Mahal?

Answer: 22 years


Question 2) Who among these was the first Indian actress to receive the 3 Padma Shri award?

Answer: Nargis

Question 3) Who was the first Indian woman to win an Olympic medal?

Answer: Karnam Malleswari

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers 2 January 2021

 

Question 1) In which of these does sound travel the fastest?

Answer: Solid


Question 2) Which dance form has three primary gharanas named Jaipur – Banaras and Lucknow?

Answer: Kathak

Question 3) The stem of which of these is usually consumed as a vegetable?

Answer: Potato


Prizes for Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today:

    • Gift Vouchers
    • Super coins

 

About the Author

Rohan

We try to provide you the best offers and deals available on Amazon, Flipkart, etc. We also update the Amazon Quiz Answers Daily.

View All Articles