Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 25 January 2021 Today is available now. Scroll down and get Flipkart Kya Bolti Public Episode 33 Answers. 




Bookmark this page as we will update the correct answers on this page every day. 


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 25 January 2021 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers

Quiz Name:Flipkart Kya Bolti Public
Prize:Vouchers, Gems and more
Quiz Date:25 January 2021
Quiz Time:12 AM to 11:59 PM


How To Play Flipkart Kya Bolti Public Quiz? 

  • Step 1: This is the Flipkart App Only Quiz – So you have to download the Flipkart App from Google Play Store.
  • Step 2: Now just open Flipkart App & Login into your account or register if you don’t have one.
  • Step 3: In the Flipkart app, you will see the “Games” banner at the bottom.
  • Step 4: Go to the Games and scroll down and you will see the “Flipkart Kya Bolti Public” banner. Now tap on the Play Now button to play the quiz.
  • Step 5: Now there you will be asked 3 questions in the Flipkart Kya Bolti Public Quiz, You have to give the right answers to all questions to win the quiz.
  • Step 6: Now you have to give correct answers which are given below. Just scroll and get answers and win something.

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 25 January 2021 Today – Win Prize.

(Updating answers at 25-January-2021 till 12:03 AM. Please refresh) 


Question 1) Which version of tea is India’s favourite?

Answer 1: Healthy Green Tea


Question 2) Which of these Sushant Singh Rajput movie is India’s favourite?

Answer 2: M.S. Dhoni – The Untold Story

Question 3) Do we believe in ‘Love at first sight’?

Answer: Yes



Other Quiz Answer:

 


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 24 January 2021

Question 1) Who is India’s favourite celebrity chef?

Answer 1: Vikas Khanna


Question 2) Will Joe Biden turn out to be a better president?

Answer 2: Yes

Question 3) Should Amitabh Bachchan’s voice be removed from the COVID-19 callertune?

Answer: Yes

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 23 January 2021

Question 1) Which was the most popular meme of 2020?

Answer 1: Rasode Mein Kaun Tha memes?


Question 2) After marriage which kind of family does one prefer to stay in?

Answer 2: Joint Family

Question 3) Which Bollywood mommy is hotter?

Answer 3: Kareena Kapoor Khan

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 22 January 2021

Question 1) Do Indians take pictures of their food before eating it?

Answer 1: No


Question 2) Which Bollywood celebrity should join politics?

Answer 2: Deepika Padukone

Question 3) Which Bollywood movie’s sequel is more awaited?

Answer 3: Bhool Bhulayiaa 2 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 21 January 2021

Question 1) Which actress has aged more gracefully?

Answer 1: Rekha


Question 2) Do Indians take shower daily during winters?

Answer 2: Yes

Question 3) 

Answer 3: Panda

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 20 January 2021

Question 1) Does India believe that COVID-19 pandemic can completely end?

Answer 1: Yes


Question 2) Which Bollywood diva has the best style quotient?

Answer 2: Kiara Advani

Question 3) Which is the most common excuse given during work from home?

Answer 3: Internet Not Working

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 19 January 2021

Question 1) Which of these is India’s favourite Kareena Kapoor character?

Answer 1: Geet from Jab We Met


Question 2) Who is better at remembering dates?

Answer 2: Women

Question 3) Which TV series do Indians prefer to watch with family?

Answer 3: Tarak Mehta ka Ooltah Chashma

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 18 January 2021

Question 1) Which is India’s favourite Ranveer Singh’s performance?

Answer 1: Bajirao


Question 2) Should mental health get the same importance as physical health?

Answer 2: Yes

Question 3) Which car does India prefer for a family road trip?

Answer 3: Toyota

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 17 January 2021

Question 1) When Indians fall sick which is their go-to home remedy?

Answer 1: Drink turmeric milk


Question 2) Who is more preferred as a companion for a date?

Answer 2: Sushmita Sen

Question 3) Which of these activities humans must prioritize first to save the environment?

Answer 3: Plant Trees

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 16 January 2021

Question 1) Which of these is a more common new year resolution?

Answer 1: Save Money


Question 2) Who is a more popular Student Of The Year-2 actress?

Answer 2: Ananya Pandey

Question 3) Do Indians prefer having a password for their phone?

Answer 3: Yes

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 15 January 2021

Question 1) Which of these Salman’s avatar is more popular?

Answer 1: Dabangg’s Sunglasses


Question 2) Who is a more popular YouTuber?

Answer 2: Carry Minati

Question 3) Which is a better college snack?

Answer 3: Maggi

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 14 January 2021

Question 1) Who is a bigger heartthrob?

Answer 1: Kartik Aaryan


Question 2) What’s the first thing people do when they wake up?

Answer 2: Check Phone

Question 3) Which cuisine is more preferred while dining out?

Answer 3: Chinese

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 13 January 2021

Question 1) What is more romantic to witness with your partner?

Answer 1: Sunset


Question 2) Which dessert is more preferred?

Answer 2: Chocolate

Question 3) Who is India’s favourite comedian?

Answer 3: Kapil Sharma

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 12 January 2021

Question 1) Which Punjabi singer is more soulful?

Answer 1: Guru Randhawa


Question 2) What is the better way of showing affection?

Answer 2: Hug

Question 3) Which is your favourite cartoon show?

Answer 3: Tom & Jerry

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 11 January 2021

Question 1) Which couple look more cute?

Answer 1: Virat-Anushka


Question 2) Which of these permanent accessory do Indians prefer?

Answer 2: Tattoo

Question 3) Which of these reality show is more entertaining?

Answer 3: Kaun Banega Crorepati 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 10 January 2021

Question 1) Which of these star kid’s debut India is waiting for?

Answer 1: Aryan Khan


Question 2) Which of these is more important for the development of our country?

Answer 2: Education

Question 3) How do Indians like to see their partner?

Answer 3: Without Makeup

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 9 January 2021

Question 1) What does India prefer to do while attending a wedding?

Answer 1: Hit the dance floor


Question 2) What is the first thing people notice when they meet someone for the first time?

Answer 2: Smile

Question 3) Whose workout picture is better?

Answer 3: Jacqueline Fernandez

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 8 January 2021

Question 1) Which of these destination is a more popular option for a Dream Vacation?

Answer 1: Paris


Question 2) Should only men pay on a date?

Answer 2: No

Question 3) Which one is a more popular breakfast?

Answer 3: Paratha

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 7 January 2021

Question 1) Who is a better cook?

Answer 1: Women


Question 2) PUBG ban should be lifted?

Answer 2: No

Question 3) Which SRK film is more popular?

Answer 3: Kuch Kuch Hota Hain

 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 6 January 2021

Question 1) Which is the ultimate Bollywood love song?

Answer 1: Tum Hi Ho


Question 2) What is India’s favourite fast food?

Answer 2: Pizza

Question 3) Which day is more important for Indians?

Answer 3: Mothers Day

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 5 January 2021

Question 1) What do Indians prefer for weight loss?

Answer 1: Yoga


Question 2) Where would you like to take your partner on the first date?

Answer 2: Movies

Question 3) Which of these sport do Indians find more adventurous?

Answer 3: Sky Diving

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 4 January 2021

Question 1) Which kind of social service Indians want to do?

Answer 1: Feed People


Question 2) Which of these Bollywood movies from 60’s era should be recreated?

Answer 2: Mera naam joker

Question 3) Which kind of jeans is more preferred?

Answer 3: Skinny Jeans

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 3 January 2021

Question 1) Where do Indians spend most of their money?

Answer 1: Food


Question 2) What does India prefer to drink?

Answer 2: Tea

Question 3) Most of the Indians are?

Answer 3: Punctual


Prizes for Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today:

    • Gift Vouchers
    • Super coins

 

About the Author

Rohan

We try to provide you the best offers and deals available on Amazon, Flipkart, etc. We also update the Amazon Quiz Answers Daily.

View All Articles