Flipkart Fake or Not Quiz Answers
Quiz Flipkart Quiz

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today 23 January 2021

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 23 January 2021 Today is available now. The answers for Flipkart Fake or Not Fake Quiz Today 23 January 2021 are given below. Flipkart Fake or Not is a popular game and today Flipkart Fake or Not Fake Episode 42 Answers are below.




The Fake or Not is a fact-based game show where for the questions the viewers have 2 options to vote for i.e. Fake or Not Fake.

Bookmark this page as we will update the correct answers on this page every day. 


Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 23 January 2021 

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers
Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers
Quiz Name: Flipkart Fake or Not Fake Quiz 
Prize: Vouchers, Gems and more
Quiz Date: 23 January 2021
Quiz Time: 12 AM to 11:59 PM

How To Play Flipkart Fake or Not Fake Quiz? 

  • Step 1: This is the Flipkart App Only Quiz – So you have to download the Flipkart App from Google Play Store.
  • Step 2: Now just open Flipkart App & Login into your account or register if you don’t have one.
  • Step 3: In the Flipkart app, you will see the “Games” banner at the bottom.
  • Step 4: Go to the Games and scroll down and you will see the “Flipkart Fake or Not Fake Quiz” banner. Now tap on the Play Now button to play the quiz.
  • Step 5: Now there you will be asked 5 questions in the Flipkart Fake or Not Quiz, You have to give the right answers to all questions to win the quiz.
  • Step 6: Now you have to give correct answers which are given below. Just scroll and get answers and win something.

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 23 January 2021 Today – Win Prizes

(Updating answers at 23-January-2021 till 12:05 AM. Please refresh) 


Question 1) Snails can sleep for 3 years

Answer 1: Not Fake


Question 2) Benami Kheer’s main ingredient is garlic

Answer 2: Not Fake

Question 3) Eyeballs are a part of the face

Answer 3: Fake



Other Quiz Answer:

 


Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 22 January 2021

Question 1) Nepal is the only country whose flag isn’t rectangle

Answer 1: Not Fake


Question 2) Cow Dung is being sold online

Answer 2: Not Fake

Question 3) Camel with two humps can store water in their humps

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 21 January 2021

Question 1) India has won all the Kabaddi world cups

Answer 1: Not Fake


Question 2) An Ostrich has the ability to kill a Lion with its kick

Answer 2: Not Fake

Question 3) Donald Duck has a middle name

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 20 January 2021

Question 1) There is a restaurant named Mr. Beast Burgers where customers are paid money to eat food

Answer 1: Not Fake


Question 2) Sea Horses can change their color

Answer 2: Not Fake

Question 3) Heptagon has 8 sides

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 19 January 2021

Question 1) Nibling is a gender-neutral term used to refer to a child of one’s sibling as a replacement for ‘niece’ or ‘nephew

Answer 1: Not Fake


Question 2) The name ‘India’ is derived from the River Indus

Answer 2: Not Fake

Question 3) 16 Humans have landed on the moon so far

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 18 January 2021

Question 1) Saina Nehwal is a certified karate champion.

Answer 1: Not Fake


Question 2) Cinnamon was discovered in India.

Answer 2: Fake

Question 3) Humans are the only species with a chin.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 17 January 2021

Question 1) During ancient times athletes used to participate in nudes.

Answer 1: Not Fake


Question 2) Government of India launched the E-Sanjeevani app to help farmers.

Answer 2: Fake

Question 3) Post COVID vaccination people won’t need to wear masks.

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 16 January 2021

Question 1) Cheetah is faster than a sports car.

Answer 1: Not Fake


Question 2) Sourav Ganguly and Rahul Dravid made their Test Debut on the same day.

Answer 2: Not Fake

Question 3) Honey has an expiry date.

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 15 January 2021

Question 1) Army day is celebrated on January 15 because Subhash Chandra Bose had established ‘Azad Hind Fauj’ on this day

Answer 1: Fake


Question 2) Mobophobia’ is the fear of being detached from Mobile phone

Answer 2: Fake

Question 3) The musical instrument Veena is made of Pumpkin

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 14 January 2021

Question 1) Goa celebrates 3 independence days in a year.

Answer 1: Fake


Question 2) Sun god is worshipped during Makar Sankranti.

Answer 2: Not Fake

Question 3) Former England Captain Nasser Hussain was born in Kolkata.

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 13 January 2021

Question 1) 

Answer 1: Fake


Question 2) India and Bangladesh have the same National Animal

Answer 2: Not Fake

Question 3) 7 Indian Women have won the title of ‘Miss World’

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 12 January 2021

Question 1) Kartik Aaryan’s first movie in 2021 will be ‘Doctor G’

Answer 1: Fake


Question 2) Taj Mahal is taller than Qutub Minar

Answer 2: Not Fake

Question 3) Indian protesters used the german protest folk song ‘Bella Ciao’ as their protest anthem

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 11 January 2021

Question 1) Paatal Lok won the Best Drama Series award at 48th International Emmys

Answer 1: Fake


Question 2) Manish Malhotra had designed Kareena’s Patiala Salwar and T-shirt outfit for Jab We Met

Answer 2: Not Fake

Question 3) Netherlands Scientists have discovered a new set of muscles of ears

Answer 3: Fake

 

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 10 January 2021

Question 1) William Shakespeare is the first person in England to get the newly approved Covid 19 vaccine.

Answer 1: Not Fake


Question 2) Ankita Raina won her second title in 2020.

Answer 2: Fake

Question 3) Spiders are considered to be an insect.

Answer 3: Fake

 

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 9 January 2021

Question 1) All the hing that’s used in India is imported from China.

Answer 1: Fake


Question 2) There have been 22 women chief ministers in India.

Answer 2: Fake

Question 3) 36 is the lowest score in the history of internal test cricket.

Answer 3: Fake

 

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 8 January 2021

Question 1) We observed the full moon 13 times in 2020.

Answer 1: Not Fake


Question 2) Sharks get cancer.

Answer 2: Not Fake

Question 3) India’s first special law court for women was established in West Bengal.

Answer 3: Not Fake

 

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 7 January 2021

Question 1) India’s centre point is in Madhya Pradesh

Answer 1: Fake


Question 2) Rasna is not an Indian drink

Answer 2: Fake

Question 3) No human being has ever been hit by a Meteorite

Answer 3: Fake

 

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 6 January 2021

Question 1) Rhinoceros’ horns are made of same protein which is found in our nails

Answer 1: Not Fake


Question 2) Rajkumar Rao was the lead of the movie ‘Shahid’ and Shahid Kapoor was the lead of the movie ‘ R Rajkumar’

Answer 2: Not Fake

Question 3) An Indian fashion brand has made pyjamas out of potato sacks.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 5 January 2021

Question 1) NASA has recently published pictures of the Indian parliament which were shot from space

Answer 1: Fake


Question 2) Late Shridevi’s last appearance on the big screen was in the movie ‘zero’

Answer 2: Not Fake

Question 3) In India the minimum age to make a Facebook account is 16

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 4 January 2021

Question 1) Yo Yo Honey Singh’s original name is harjit singh

Answer 1: Fake


Question 2) Himachal Pradesh is northernmost state of India

Answer 2: Not Fake

Question 3) Yoga word was derived from a Sanskrit word which means balance.

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 3 January 2021

Question 1) Virat Kohli is the first cricketer to reach the 5000 IPL runs mark.

Answer 1: Fake


Question 2) Great Wall of China’s length is more than the distance between Mumbai to London.

Answer 2: Not Fake

Question 3) Shraddha Kapoor was named PETA India’s hottest vegetarian for the year 2020.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 2 January 2021

Question 1) Every year Eiffel tower’s height increases by 15cms.

Answer 1: Not Fake


Question 2) Tiger cubs are born blind.

Answer 2: Not Fake

Question 3) Ashoka chakra can be found on 100rs. note.our text here to convert case.

Answer 3: Fake


Prizes for Fake or Not Fake Quiz Today

    • Gift Vouchers
    • Big Prize
    • Super coins

 

Avatar for Rohan
Rohan
We try to provide you the best offers and deals available on Amazon, Flipkart, etc. We also update the Amazon Quiz Answers Daily.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *