Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 25 January 2021 Today is available now. The answers for Daily Trivia Quiz Today 25 January are given below. 




Flipkart Daily Trivia Quiz 25 January is based on general knowledge and offers customers the opportunity to win exciting prizes.

Bookmark this page as we will update the correct answers on this page every day. 


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 25 January 2021

Quiz Name:Flipkart Daily Trivia Quiz 
Prize:Vouchers, Gems and more
Quiz Date:25 January 2021
Quiz Time:12 AM to 11:59 PM

How To Play Flipkart Daily Trivia Quiz? 

  • Step 1: This is the Flipkart App Only Quiz – So you have to download the Flipkart App from Google Play Store.
  • Step 2: Now just open Flipkart App & Login into your account or register if you don’t have one.
  • Step 3: In the Flipkart app, you will see the “Games” banner at the bottom.
  • Step 4: Go to the Games and scroll down and you will see the “Flipkart Daily Trivia” banner. Now tap on the Play Now button to play the quiz.
  • Step 5: Now there you will be asked 5 questions in the Flipkart Daily Trivia Quiz, You have to give the right answers to all questions to win the quiz.
  • Step 6: Now you have to give correct answers which are given below. Just scroll and get answers and win something.

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 25 January 2021 Today – Win Prizes.

(Updating answers at 25-January-2021 till 12:05 AM. Please refresh) 


Question 1) What do Kirana, Agra, Patiala, Gwalior signify in the world of classical music?

Answer 1: Gharanas

Question 2) In which of these TV shows do you see Hugh Laurie play the role of a doctor?

Answer 2: House


Question 3) Who was the lead actor in Sanjay Leela Bhansali’s debut film as a director?

Answer 3: Salman Khan

Question 4) Which Indian musician won a Grammy Award for the album ‘Winds of Samsara’?

Answer: Ricky Kej

Question 5) Which actor was nicknamed “Jubilee Kumar” as he gave many silver jubilee hits?

Answer 5: Rajendra Kumar

Other Quiz Answer:

 


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 24 January 2021

Question 1) In Anna Sewell’s book ‘Black Beauty’, which of these is the titular character?

Answer 1: A horse

Question 2) What disease borrows its name from the Greek word for ‘shattered mind’?

Answer 2: Schizophrenia


Question 3) In which South Indian mountain range would you find the Kota and Toda tribes?

Answer 3: Nilgiris

Question 4) Which of these is one of the three classes of destroyers of the Indian Navy?

Answer: Rajput

Question 5) Whom does Lord Jagannath and his two siblings visit during the Rath Yatra?

Answer 5: His aunt

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 23 January 2021

Question 1) In T20i cricket, who holds the world record of scoring the most runs and most centuries?

Answer 1: Rohit Sharma

Question 2) The ‘Monkeygate’ scandal of 2008 involved Andrew Symonds and which other cricketer?

Answer 2: Harbhajan Singh


Question 3) Which is the most successful club in UEFA Champions League’s history?

Answer 3: Real Madrid

Question 4) Badminton superstar P. V. Sindhu was appointed a deputy collector in which state?

Answer: Andra Pradesh

Question 5) Which sportsperson was appointed as UNICEF India’s first youth ambassador?

Answer 5: Hima Das

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 22 January 2021

Question 1) Which Bollywood actress starred in the Tamil film VIP 2 with Dhanush?

Answer 1: Kajol

Question 2) Who among these was a part of Shah Rukh Khan’s debut film?

Answer 2: Rishi Kapoor


Question 3) Who among these has NOT received the Filmfare Award for Lifetime Achievement?

Answer 3: Satyajit Ray

Question 4) In which of these TV shows has a Bollywood actor featured?

Answer: 24

Question 5) Which musician became deaf by 40 and then stopped performing in public?

Answer 5: Beethoven

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 21 January 2021

Question 1) On which day of the week was Mangalyaan launched?

Answer 1: Tuesday

Question 2) Tellicherry Black and Malabar Black are variants of which condiment?

Answer 2: Pepper


Question 3) The officers of which of these organisations were once called Kaoboys?

Answer 3: RAW

Question 4) Which e-commerce company has launched an internet browser called ‘Internet’?

Answer 4: Amazon

Question 5) Where was India’s first garbage festival ‘Kachra Mahotsav’ held in January 2018?

Answer 5: Raipur

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 20 January 2021

Question 1) Who holds the record of the highest individual score in an ODI World Cup match?

Answer 1: Martin Guptill

Question 2) Which of these politicians has served as the president of the BCCI?

Answer 2: Sharad Pawar


Question 3) Which of these cricketers is the official Rhino Ambassador for WWF-India?

Answer 3: Rohit Sharma

Question 4) The 1st Indian female gymnast to win a Commonwealth Games medal, Dipa Karmakar belongs to

Answer 4: Tripura

Question 5) Which of these sportspersons is currently a member of the Rajya Sabha?

Answer 5: Mary Kom

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 19 January 2021

Question 1) What are Pikachu, Bulbasaur and Squirtle examples of?

Answer 1: Pokemon

Question 2) Which of these superhero movies was Bollywood’s first 3D Film?

Answer 2: Shiva Ka Insaaf


Question 3) Who hosted the ETV Marathi TV show ‘Kon Hoeel Marathi Crorepati’?

Answer 3: Sachin Khedekar

Question 4) What is the stage name of Marshall Bruce Mathers III?

Answer 4: Eminem

Question 5) Who is the first Indian to present an Oscar Award?

Answer 5: Persis Khambatta

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 18 January 2021

Question 1) The current elected head of Roman Catholic Church is Pope ______.

Answer 1: Francis

Question 2) The Onge, Sentinelese and Jarawa are tribes from which place in India?

Answer 2: Andaman ad Nicobar


Question 3) Which disease, widely found in India, is also called Hansen’s Disease?

Answer 3: Leprosy

Question 4) Launched in 1992, IBM Simon is popularly called as the world’s first

Answer 4: Smartphone

Question 5) What feature of Apple iPhone X was advertised using RD Burman’s music?

Answer: Face Unlock

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 17 January 2021

Question 1) Who recently became the first Indian male cricketer to play 100 T201 matches?

Answer 1: Rohit Sharma

Question 2) After Shakib Al Hasan’s ban, who was appointed captain of Bangladesh’s Test team?

Answer 2: Mominul Haque


Question 3) Part of the Wadia business family, Ness Wadia is the co-owner of which IPL team?

Answer 3: Kings XI Punjab

Question 4) ___ : At the Close of Play is an Australian cricketer’s autobiography published in 2013.

Answer 4: Ponting

Question 5) Who among these is a left handed batsman from West Indies?

Answer: Chris Gayle

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 16 January 2021

Question 1) Which 90s TV show starring Shekhar Suman was produced by Jaya Bachchan?

Answer 1: Dekh Bhai Dekh

Question 2) Which of these movies was directed by Sanjay Leela Bhansali?

Answer 2: Black


Question 3) Which Sri Devi and Anil Kapoor starring film was directed by Yash Chopra?

Answer 3: Lamhe

Question 4) Which Doordarshan series by Kamal Saigal dealt with the aftermath of India’s partition?

Answer 4: Buniyaad

Question 5) Which actor has not played a character in any of the Harry Potter films?

Answer: Bryan Cranston

 

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 15 January 2021

Question 1) The Bandhgala suit was first created for the Maharaja of

Answer 1: Varanasi

Question 2) Jataveda and Kravyada are the two forms of what?

Answer 2: Agni


Question 3) Bangalore Tiger’ is a book written by Steve Hamm about which company?

Answer 3: Wipro

Question 4) What did Robert Chesebrough accidentally find in a Pennsylvanian oilfield?

Answer 4: Petroleum Jelly

Question 5) Caused due to high level of pheomelanin, Scotland’s 13% population has

Answer: Red Hair

 

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 14 January 2021

Question 1) Which fashion designer is the daughter of a legendary West Indian cricketer?

Answer 1: Masaba Gupta

Question 2) Which Australian cricketer is banned from leadership positions permanently?

Answer 2: David Warner


Question 3) Who is the first cricket captain to have won all three major domestic titles in India?

Answer 3: Parthiv Patel

Question 4) In 2012, who was appointed the chairman of ICC’s cricket committee?

Answer 4: Anil Kumble

Question 5) Who is on top of Forbes’ list of the world’s highest-paid athletes of 2019?

Answer: Lionel Messi

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 13 January 2021

Question 1) Which Anil Kapoor and Abhishek Bachchan starrer film was directed by Anupam Kher?

Answer 1: Om Jai Jagadish

Question 2) In the Netflix film Drive, the thieves managed to steal money and gold from

Answer 2: Rashtrapati Bhavan


Question 3) In which film does Salman Khan play the role of an AIDS patient?

Answer 3: Phir Milenge

Question 4) In which of these films did Dharmendra play a filmstar?

Answer 4: Guddi

Question 5) Chris Hemsworth, who plays Thor in Marvel films, was seen in which film franchise reboot?

Answer: Men in Black

 

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 12 January 2021

Question 1) Which of these numbers is not associated with Hollywood’s Ocean’s film series?

Answer 1: Ocean’s 10

Question 2) Which Indian university’s educational broadcast channel is ‘Gyan Darshan?

Answer 2: IGNOU


Question 3) Who has scored the highest score in a losing cause in Test cricket?

Answer 3: Ricky Pointing

Question 4) Who has scored the highest score in a losing cause in Test cricket?

Answer 4: Sunny Leone

Question 5) The twin tower headquarters of Deutsche Bank are popularly nicknamed as ______.

Answer: Credit and Debit

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 11 January 2021

Question 1) Which cricketer is the co-owner of Indian Super League team Chennaiyin FC?

Answer 1: M. S. Dhoni

Question 2) Sachin Tendulkar is the highest run-scorer in Test cricket. Who ranks second?

Answer 2: Ricky Ponting


Question 3) Against which team did Herschelle Gibbs hit six sixes in an over in a World Cup ODI?

Answer 3: Netherlands

Question 4) Who is the first non-Australian cricketer to deliver the Bradman Oration in Canberra?

Answer 4: Rahul Dravid

Question 5) Which bowler became the 2nd professional cricketer to take a hattrick on his birthday?

Answer: Abhimanyu Mithun

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 10 January 2021

Question 1) Also made into films, the video game Angry Birds was created by

Answer 1: Rovio Entertainment

Question 2) Whose father penned the lyrics of the song ‘Rang Barse’ from the film ‘Silsila’?

Answer: Amitabh Bachchan


Question 3) Which actor directed ‘Poorna’ about a teenager’s feat of climbing Mt. Everest?

Answer 3: Rahul Bose

Question 4) Who won the Filmfare for Best Actor and Best Debut Actor in the same year?

Answer 4: Hrithik Roshan

Question 5) Which is the first Indian movie to gross 1 Crore at box office?

Answer: Kismet

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 9 January 2021

Question 1) Frida Kahlo and husband Diego Rivera were famous painters from which country?

Answer 1: Mexico

Question 2) As per Census 2011, the sex ratio of which of these is the lowest?

Answer: Daman and Diu

Question 3) Valentino Rossi is a multiple time world champion in which motorsport?

Answer 3: MotoGP

Question 4) The name of which wind system comes from the Greek term for ‘coils of the snake’?

Answer 4: Cyclone

Question 5) Salva Kiir Mayardit is the first and current President of which new country?

Answer: South Sudan

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 8 January 2021

Question 1) In which city is the Kalinga Stadium, a multi-purpose international stadium?

Answer 1: Bhubaneswar

Question 2) The first ever day-night Test was played between New Zealand and which team?

Answer: Australia


Question 3) Which tennis player defeated Denis Shapovalov to lift his fifth Paris Masters title?

Answer 3: Novak Djokovic

Question 4) Who recently became the youngest captain to lead a side in the Deodhar Trophy Final?

Answer 4: Shubman Gill

Question 5) Which actress unveiled the trophies of the T20 World Cups to be held next year?

Answer: Kareena Kapoor

 

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 7 January 2021

Question 1) Which of these is a 1986 Bollywood film starring Anil Kapoor?

Answer 1: Chameli Ki Shaadi

Question 2) Who decided to make a film after watching The Life of Christ at a theatre in Bombay?

Answer: Dadasaheb Phalke


Question 3) Who gave the music for Anurag Kashyap’s ‘Gangs of Wasseypur’ series?

Answer 3: Sneha Khanwalkar

Question 4) Which actress’s grandfather served as the Prime Minister of Nepal?

Answer 4: Manisha Koirala

Question 5) Charlie Chaplin has never received an Oscar in which of these categories?

Answer: Best Actor

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 6 January 2021

Question 1) What kind of transportation does a coxswain steer?

Answer 1: Ship

Question 2) Which Mughal emperor’s brothers were Kamran, Askari and Hindal?

Answer: Humayun


Question 3) Meaning ‘dark’ or ‘black’, what is Draupadi’s actual first name?

Answer 3: Krishna

Question 4) Which organisation was founded in 1980 by Ingrid Newkirk and Alex Pacheco?

Answer 4: PETA

Question 5) What is called ‘Phrik Thayi’ in Thai, and ‘Poivre Noir’ in French?

Answer: Black pepper

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 5 January 2021

Question 1) Which WWE wrestler released a rap album called you can’t see me?

Answer 1: John Cena

Question 2) Who is the first batsman ever to hit six sixes in a single over in first-class cricket?

Answer: Gary Sobers


Question 3) ____ recently won $4.42 million, the largest ever prize money amount in tennis.

Answer 3: Ashleigh Barty

Question 4) Which of these teams won the final of the deodhar trophy this year?

Answer 4: India B

Question 5) Current coach of Manchester City, Pep Guardiola has also managed which football team?

Answer: Bayern Munich

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 4 January 2021

Question 1) Which actress was not cast in the film Dil Toh Pagal Hai?

Answer 1: Kajol

Question 2) Which of these actors was not cast in both – 3 idiots and Rang De Basanti?

Answer: Kunal Kapoor


Question 3) With which iconic character would you associate the dialogue “I’ll be back”?

Answer 3: Terminator

Question 4) Which American sitcom was a spin-off of the famous tv series friends?

Answer 4: Joey

Question 5) Who among these starred in Katrina Kaif’s debut film?

Answer: Amitabh Bachchan

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 3 January 2021

Question 1) Where is the Indian naval academy located?

Answer 1: Ezhimala, Kerala

Question 2) In Kashmiri homes, one sees balconies called zoon dub for what purpose?

Answer: Viewing the Moon


Question 3) Which king gave away his kingdom to fulfill a promise to sage vishwamitra?

Answer 3: Harishchandra

Question 4) Which building is credited as the first to cross a height of 500m?

Answer 4: Taipei 101

Question 5) In 1936, who patented a design for “a new, original, and ornamental” blouse?

Answer: Albert Einstein

 


Prizes:

    • Vouchers
    • Gems
    • And More.

 

About the Author

Rohan

We try to provide you the best offers and deals available on Amazon, Flipkart, etc. We also update the Amazon Quiz Answers Daily.

View All Articles