Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 25 January 2021 Today is available now. Scroll down to get Flipkart Daam Sahi Hai Episode 49 Answers. 




Bookmark this page as we will update the correct answers on this page every day. 


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 25 January 2021 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers

Quiz Name:Flipkart Daam Sahi Hai Quiz 
Prize:Vouchers, Gems and more
Quiz Date:25 January 2021
Quiz Time:12 AM to 11:59 PM

How To Play Flipkart Daam Sahi Hai Quiz? 

  • Step 1: This is the Flipkart App Only Quiz – So you have to download the Flipkart App from Google Play Store.
  • Step 2: Now just open Flipkart App & Login into your account or register if you don’t have one.
  • Step 3: In the Flipkart app, you will see the “Games” banner at the bottom.
  • Step 4: Go to the Games and scroll down and you will see the “Flipkart Beat the Genius” banner. Now tap on the Play Now button to play the quiz.
  • Step 5: Now there you will be asked 5 questions in the Flipkart Daam Sahi Hai Quiz, You have to give the right answers to all questions to win the quiz.
  • Step 6: Now you have to give correct answers which are given below. Just scroll and get answers and win something.

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 25 January 2021 Today – Win Prizes.

(Updating answers at 25-January -2021 till 12:05 AM. Please refresh) 


Question 1) What is the correct MRP of HUION Inspiroy H1161 2019 RELEASE 11 x 6.9 inch Graphics Tablet?

Answer: Less than 12000


Question 2) What is the correct MRP of TP-Link Archer C6 1200 Mbps Router (Black Dual Band)?

Answer: 4999

Question 3) What is the MRP boAt 100 Wireless Neckband with BT 5.0 IPX4 Bluetooth Headset?

Answer: 2999



Other Quiz Answer:

 


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 24 January 2021

Question 1) What is the correct MRP of Urban Terrain UT1000 MTB 27.5 T Mountain Cycle (21 Gear Black)?

Answer: 49990


Question 2) What is the correct MRP of Dji Osmo Pocket Sports & Action Camera (Black 12 MP)?

Answer: 29995

Question 3) What is the correct MRP of Sandisk 128 GB MicroSD Card Class 10 100 MB/s Memory Card?

Answer: 1500 or more

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 23 January 2021

Question 1) What is the correct MRP of Cotton Tale Design Cotton Bedding Set?

Answer: Less than 50000


Question 2) Which mattress would come in the budget of 14000?

Answer: Duroflex Single Matrress

Question 3) What is the correct MRP of Voltas Beko DF14W Free Standing 14 Place Settings Dishwasher?

Answer: 29990

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 22 January 2021

Question 1) What is the correct MRP of Karcher WD3 EU – I Wet & Dry Vacuum Cleaner?

Answer: Less than 1000


Question 2) What is the correct MRP of Elrene 241 Cm Blends Window Curtain (Pack Of 2)?

Answer: 11358

Question 3) What is the correct MRP of Flipkart Perfect Homes Julian Engineered Wood 2 Wood Wardrobe?

Answer: 10499

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 21 January 2021

Question 1) Which is the MRP of Lenovo Yoga Smart Tab with Google Assistant 4GB RAM 64GB ROM 10.1 inch with Wi-Fi+4G Tablet?

Answer: 35500


Question 2) What is the correct MRP of Canon IXUS 285 HS (20.2MP 12x Optical Zoom 4X Digital Zoom Black)?

Answer: 13495

Question 3) What is the correct MRP of PARI ENTERPRISES Men Solid Rayon Ethnic Dress (Yellow)?

Answer: Less than 13000

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 20 January 2021

Question 1) Which racket will come within 5000?

Answer: Yonex Nanoray 68


Question 2) What is the correct MRP of ADIDAS FitBounce + Trainer M Training & Gym Shoes For Men?

Answer: 7999

Question 3) What is the correct MRP of Fitneck Printed Men Track Suit?

Answer: Less than 6000

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 19 January 2021

Question 1) What is the MRP of DJI OF100 3 Axis Gimbal (230)?

Answer: 15990


Question 2) What is the correct MRP of Amarsariya 3 Piece Solid Men Suit?

 Answer: 9999

Question 3) What is the correct MRP of Poco X3 Cobalt Blue 128 GB 6 GB RAM?

Answer: Less than 24000

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 18 January 2021

Question 1) What is the MRP of Redmi 9 Prime Mint Green 64 GB 4 GB RAM?

Answer: Less than 13000


Question 2) What is the correct MRP of Urbancart Relax Bamboo Rocking Chair For Home?

Answer: 14999

Question 3) What is the correct MRP of Style Homez XXXL Alexa Luxury Filled Lounger Bean Bag With Bean Filling?

Answer: 4990

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 17 January 2021

Question 1) What is the MRP of Puma Full Sleeve Solid Men Jacket?

Answer: 17999


Question 2) Which Rucksack will come within 7000?

Answer: Hiking Light Rucksack

Question 3) What is the correct MRP of Salomon X Ultra 3 Waterproof Hiking & Trekking Shoes for Men?

Answer: 15999

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 16 January 2021

Question 1) What is the MRP of MarQ by Flipkart 6kg 5-Star Rating Semi Automatic Top Load Washing Machine?

Answer: Less than 12000


Question 2) What is the correct MRP of Panasonic SR-W18GH CMB Food Steamer-Rice Cooker?

Answer: 3695

Question 3) What is the correct MRP of Nokia 139cm (55 inches) Ultra HD (4K) LED Smart Android TV with Sound by Onkyo?

Answer: 59999

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 15 January 2021

Question 1) What is the MRP of MI Box 4K Media Streaming Device?

Answer: Less than 5500


Question 2) What is the combined MRP of Boat Aavante Bar 1150 60W Bluetooth Soundbar & Sony SA-040 80W Bluetooth Home Theatre?

Answer: 18980

Question 3) What is the MRP Nilkamal Beaumont Engineered Wood TV Enterainment Unit?

Answer: 9000

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 14 January 2021

Question 1) What is the MRP of RPM Fitness RPM300 3.5 HP Peak Multi Function Motorised Treadmill?

Answer: 50000 or more


Question 2) What is the combined MRP of Forth Skinny Women Light Blue Jeans & Sketchers Women Flat Sandals?

Answer: 5574

Question 3) What is the MRP Philips BHS386 Kerashine Protection Hair Straightner?

Answer: 2395

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 13 January 2021

Question 1) What is the MRP of SG Rajasaheb Men Sherwani and Churidar Set Raw Silk?

Answer: 16599


Question 2) What is the MRP of Samsung 28L Slim Fry Convection Microwave Oven?

Answer: 14990

Question 3) What is the MRP Aksa Printer Jacquard Saree?

Answer: Less than 15500

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 12 January 2021

Question 1) What is the MRP of SanDisk Pen Drive?

Answer: Less than 10000


Question 2) What is the MRP of Mi Ultra HD (4K) LED Smart Android TV?

Answer: 28999

Question 3) What is the MRP of Couchette Bean Bag Chair With Bean Filling?

Answer: 6999

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 11 January 2021

Question 1) What is the MRP of Voltas Beko DT8B Free Standing 8 Place Settings Dishwasher?

Answer: Less than 32000


Question 2) Who am I?

Answer: Dining Table

Question 3) What is the MRP of Morphy Richards SM3007 Grill?

Answer: 2145

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 10 January 2021

Question 1) What is the correct MRP of Logitech HD Webcam C615?

Answer: 7495


Question 2) What is the MRP of Boat Airpodes 402 Bluetooth Headset?

Answer: 5990

Question 3) What is the MRP of Full Rim Rectangle Anti Glare & Blue Cut Computer Glass?

Answer: Less than 3000

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 9 January 2021

Question 1) What is the MRP of Lenovo Ideapad Flex 5 Core i5 10th Gen 2 in 1 Laptop?

Answer: 95090


Question 2) What is the MRP of JBL Extra Bass Bluetooth Headset?

Answer: 3499

Question 3) What is the MRP of Safari Medium Check-in Luggage Bag?

Answer: Less than 15000

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 8 January 2021

Question 1) What is the MRP of Asus ROG Phone 3 Black 128 GB 12 GB RAM?

Answer: Less than 60000


Question 2) What is the combined MRP of Asus ROG Strix Fusion 300 Virtual 7.1 LED Gaming Wired Headset & Asus Rog Twin View Dock 3 Gamepad?

Answer: 34499

Question 3) What is the MRP of Logitech G402 Wired Optical Gaming Mouse?

Answer: 2895

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 7 January 2021

Question 1) What is the MRP of Luminous Redcharge RC1800-150AH Tall Tubular Battery Tubular Inverter Battery?

Answer: 16170


Question 2) What is the combined MRP of Hiputee Reversible & Rectangular Dog/Cat Bed & Nema Pet Harness Collar and Leash Rope Belt Set?

Answer: 4751

Question 3) What is the MRP of Bharat Lifestyle Desy Fabric 3+1+1 Blue Sofa Set?

Answer: 49999

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 6 January 2021

Question 1) What is the MRP of a Game of Thrones leather cloth boxes set?

Answer: Less than 11500


Question 2) What is the MRP of Flipkart perfect home studio metal open book shelf?

Answer: 2759

Question 3) What is the combined MRP of sony ubp-x700 4k ultra HD Dolby Atmos & DTS-x Blu-ray player?

Answer: 34900

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 5 January 2021

Question 1) What is the MRP of Epson L3100 multi-function color printer?

Answer: 11899


Question 2) What is the MRP of Louis Philippe men slim fit self design spread collar formal shirt?

Answer: 1999

Question 3) What is the MRP of bosch dishwasher?

Answer: Less than 47000

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 4 January 2021

Question 1) 

Answer: Less than 22000


Question 2) 

Answer: 21999

Question 3) 

Answer: 3999

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 3 January 2021

Question 1) What is the MRP of aristocrat mojorucksack 45L?

Answer: 3400


Question 2) What is the MRP of havells 25L storage water geyser?

Answer: Less than 14500

Question 3) What is the MRP of jbl flip essential IPx7 waterproof 16w bluetooth speaker?

Answer: 8999

 

 


Prizes for Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today:

    • Gift Vouchers
    • Super coins

 

About the Author

Rohan

We try to provide you the best offers and deals available on Amazon, Flipkart, etc. We also update the Amazon Quiz Answers Daily.

View All Articles