Amazon Students Day Quiz Answers Win Lenovo ThinkPad
Amazon Quiz Quiz

Amazon Students Day Quiz Answers – Win Lenovo ThinkPad

Amazon Students Day Quiz Answers is live now. You can submit the correct answers to Amazon Students Day Quiz Answers today and win a Lenovo ThinkPad.


 




 

Amazon Students Day Quiz Answers

Give Amazon quiz answers & win Lenovo ThinkPad. Today Amazon quiz has five questions and we provide you Amazon quiz answers. So just play the Amazon quiz contest today and win the Lenovo ThinkPad. You can play the Amazon Students Day Quiz on the Amazon app from 17 November to 30 November 2020.

Amazon Students Day Quiz Answers Win Lenovo ThinkPad
Amazon Students Day Quiz Answers Win Lenovo ThinkPad

Today Amazon Quiz Details:

Quiz Name: Amazon Students Day Quiz
Prize: Lenovo ThinkPad
Number of Winners: 1
Quiz Date: 17 November 2020 to 30 November 2020
Quiz Time: Full Day
Winners will be declared on: 30 September 2020


How To Play Amazon Quiz? 

  • Step 1: This is the Amazon App Only Quiz – So you have to Download Amazon App from Google Play Store.
  • Step 2: Now just open Amazon App & Login into your account.
  • Step 3: Scroll down on Amazon App home screen & You will see the “Amazon Quiz” banner. If you will not find the Quiz then find Quiz on Amazon App and tap on FunZone.
  • Step 4: Tap on the Amazon Quiz banner and the quiz will be starting after a tap on the “Start” button.
  • Step 5: Now there you will see 5 questions in the Amazon Students Day Quiz, You have to give the right answers to all questions to win the quiz.
  • Step 6: After giving all right Amazon quiz contest today answers, You will be selected for Lucky Draw by Amazon Quiz.
  • Step 7: In this lucky draw winners are announced on the 30th of every month. So I request you to take participate in the Amazon Students Day Quiz. If you are Lucky then You may win Something.

Amazon Students Day Quiz Answers – Win Lenovo ThinkPad


Q1: In 2019, which Indian won gold in the World University Games at Napoli with a timing of 11.32 seconds?

Answer: Dutee Chand

Q2: As A Student, Which Famous Indian Once Mis-Spelt The Word ‘Kettle’ And Refused To Copy The Correct Spelling From The Neighbor’s Slate?

Answer 2: Mahatma Gandhi



Q3: ‘The Adventure Of The Three Students’ Features Which Legendary Fictional Detective?

Answer 3: Sherlock Holmes

Q4: Eight Presidents Of The United States Have Been Students Of Which Iconic University?

Answer 4: Harvard

Q5: One Of The Founders Of The Company Who Has Manufactured This Product, Nicknamed Woz, Is An Alumni Of Which University?

Answer 5: University Of California, Berkeley



Q6: While Still A School Student, Who Started Blogging On The BBC Urdu Website Under The Pseudonym Gul Makai?

Answer 6: Malala Yousafzai

Q7: The Iconic Logo Of Which Shoe Manufacter Was Created By A Graphic Design Student Named Carolyn Davidson?

Answer 7: Nike

Q8: The National Anthem Of Which Country (Whose Capital Is Shown In Picture) Was Composed By Rabindranath Tagore’s Student, Ananda Samarakoon?

Answer 8: Sri Lanka




Winner Announcement for Amazon Students Day Quiz Answers:

After we confirm the winners, we will contact the winners individually through email/SMS. We will also post the winners’ names on this page by 30 September 2020.


Other Quiz Answer:

 

Avatar for Rohan
Rohan
We try to provide you the best offers and deals available on Amazon, Flipkart, etc. We also update the Amazon Quiz Answers Daily.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *