Amazon Quiz Answers Today 5 February Redmi Note 8 Pro
Amazon Quiz

Amazon Quiz Answers Today 5 February – Win Redmi Note 8 Pro

Amazon Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Time Answers, Amazon Today Quiz Answers, Amazon Quiz Answers Today, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Quiz Answers Daily 8-12


Amazon Quiz Answers Daily 8-12 Answers

 

Amazon Quiz 5 February 2020 – Give Amazon quiz answers & win Redmi Note 8 Pro. Today Amazon quiz has five questions and we provide you Amazon quiz answers. So just play Amazon quiz contest today and win the Redmi Note 8 Pro. You can play Amazon today quiz on Amazon app every morning from 8 AM to 12 Noon.

Amazon Quiz Answers

Today Amazon Quiz Details:

Amazon quiz today prize –Win Redmi Note 8 Pro

Amazon quiz Time – 8 AM to 12 PM
Amazon quiz Date – 5 February 2020
Winners List Will Declare On – 28th February 2020

 

Amazon Quiz Answers Today 5 February Redmi Note 8 Pro

 

How To Play Amazon Quiz?

  • Step 1: This is the Amazon App Only Quiz – So you have to Download Amazon App from Google Play Store.
  • Step 2: Now just open Amazon App & Login into your account.
  • Step 3: Scroll down on Amazon App home screen & You will see the “Amazon Quiz” banner. If you will not find the Quiz then find Quiz on Amazon App and tap on FunZone.
  • Step 4: Tap on the Amazon Quiz banner and the quiz will be starting after a tap on the “Start” button.
  • Step 5: Now there you will see 5 questions in the Daily Amazon Quiz, You have to give the right answers to all questions to win exciting prizes.
  • Step 6: After giving all right Amazon quiz contest today answer, You will be selected for Lucky Draw by Amazon Quiz.
  • Step 7: In this lucky draw winners are announced on the 30th of every month. So I request you to take participate in the Amazon Daily Quiz. If you are Lucky then You may win Something.

Amazon Quiz Answers 5 February 2020 – Win Redmi Note 8 Pro

Question 1) Padma Vibhushan Pandit Chhannulal Mishra is a noted exponent of which gharana of the Hindustani classical music?

Answer: Kirana

Question 2) Director of Panga, Ashwini Iyer Tripathi has also directed which of these movies?

Answer: Bareilly ki Barfi

Question 3) A model of which French aircraft was part of the Indian Air Force tableau at Republic Day parade 2020?

Answer: Rafale

Question 4) Which is the common sport played by Roger Federer and Sofia Kenin?

Answer: Tennis

Question 5) Isabel dos Santos, Africa’s richest woman, is from which country?

Answer: Angola


Amazon Quiz Answers 4 February 2020 – Win Apple iPad Pro

Question 1) Which town has been chosen as the capital of the newly merged Union Territory of ‘Dadra and Nagar Haveli and Daman and Diu’?

Answer: Daman

Question 2) Which of these businessmen has been awarded the Padma Bhushan in 2020?

Answer: Anand Mahindra

Question 3) The World Economic Forum along with its partners has launched 1t.org to promote which initiative?

Answer: One Trillion Trees initiative

Question 4) Which one out of these ‘Phogat’ sisters is the first Indian woman wrestler to win gold at both the Commonwealth and the Asian Games?

Answer: Vinesh Phogat

Question 5) 550th birth anniversary of Guru Nanak Dev was the theme of which state’s tableau in the 2020 Republic Day parade?

Answer: Punjab


Amazon Quiz Answers 3 February 2020 – Win ₹20000 (2 Winners)

Question 1) What is the name of the humanoid robot from ISRO that will travel on the first test flight of the Gaganyaan mission?

Answer: Vyommitra

Question 2) Uber recently announced a partnership with which company to mass produce ‘air taxis’?

Answer: Hyundai

Question 3) Which of these sportspeople has been awarded the Padma Bhushan in 2020?

Answer: PV Sindhu

Question 4) Which famous character actor is playing the role of Indian team manager PR Man Singh in the movie 83?

Answer: Pankaj Tripathi

Question 5) Irish conductor Eímear Noone is to set to become the first woman to conduct the orchestra at which upcoming event?

Answer: Oscars


Amazon Quiz Answers 2 February 2020 – Win Oppo Reno2 F

Question 1) Katerina Sakellaropoulou has recently been elected as the first female president of which country?

Answer: Greece

Question 2) Which Chinese zodiac symbol represents the Chinese New Year 2020?

Answer: Rat

Question 3) Which of these basketball legends wrote and narrated the short film ‘Dear Basketball’? (Hint: He tragically passed away recently)

Answer: Kobe Bryant

Question 4) Bal Shakti Puraskar is annual award presented by the Indian President to whom?

Answer: Children

Question 5) Priyam Garg is captaining India in which international tournament being held currently?

Answer: ICC U19 World Cup


Amazon Quiz Answers 1 February 2020 – Win Godrej Air Conditioner

Question 1) Recently, 146 of ‘Irrawadys’ were spotted in Chilika lake, Odisha. What kind of animals are Irrawadys?

Answer: Dolphins

Question 2) Which UNESCO World Heritage Site was the center-piece of the Gujarat tableau at 2020 Republic Day parade?

Answer: Rani Ki Vav

Question 3) Which of these sportspeople has been awarded the Padma Vibhushan in 2020?

Answer: MC Mary Kom

Question 4) Which Indian actor was recently honoured with the Crystal Award of the World Economic Forum 2020?

Answer: Deepika Padukone

Question 5) Blue Origin – a company owned by Jeff Bezos deals in which sector?

Answer: Space


Latest Updates

Google Pay 2020 Complete the Cake Offer 

 


Other Amazon Quiz Answers:

Avatar for Rohan
Rohan
We try to provide you the best offers and deals available on Amazon, Flipkart, etc. We also update the Amazon Quiz Answers Daily.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *