Amazon Quiz Answers Today 25 December ₹15,000 (3 Winners)
Amazon Quiz

Amazon Quiz Answers Today 26 December – Win ₹15,000 (3 Winners)

Amazon Quiz Answers Daily 8-12 Answers

Amazon Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Time Answers, Amazon Today Quiz Answers, Amazon Quiz Answers Today, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Quiz Answers Daily 8-12

 

Google Pay 2020 Complete the Cake offer is here.

 


Amazon Quiz 26 December 2019 – Give Amazon quiz answers & win ₹15,000 (3 Winners). Today Amazon quiz has five questions and we provide you Amazon quiz answers. So play Amazon quiz contest today and win the ₹15,000 (3 Winners). You can play Amazon today quiz on Amazon app every morning from 8 AM to 12 Noon.

Amazon Quiz Answers

Today Amazon Quiz Details:

Amazon quiz today prize –Win ₹15,000 (3 Winners)

Amazon quiz Time – 8 AM to 12 PM
Amazon quiz Date – 26 December 2019
Winners List Will Declare On – 28th February 2020

Amazon Quiz Answers Today 25 December ₹15,000 (3 Winners)

 


How To Play Amazon Quiz?

  • Step 1: This is the Amazon App Only Quiz – So you have to Download Amazon App from Google Play Store.
  • Step 2: Now just open Amazon App & Login into your account.
  • Step 3: Scroll down on Amazon App home screen & You will see the “Amazon Quiz” banner. If you will not find the Quiz then find Quiz on Amazon App and tap on FunZone.
  • Step 4: Tap on the Amazon Quiz banner and the quiz will be starting after a tap on the “Start” button.
  • Step 5: Now there you will see 5 questions in the Daily Amazon Quiz, You have to give the right answers to all questions to win exciting prizes.
  • Step 6: After giving all right Amazon quiz contest today answer, You will be selected for Lucky Draw by Amazon Quiz.
  • Step 7: In this lucky draw winners are announced on the 30th of every month. So I request you to take participation in the Amazon Daily Quiz. If you are Lucky then You may win Something.

Win ₹15,000 (3 Winners) Amazon Quiz Answers – 26 December 2019

Question 1:Who recently became the first man to score a century on Test as well as ODI debut?

Answer: Abid Ali

Question 2: Panipat is a city in which present-day state of India?

Answer: Haryana

Question 3: The base color of the bank note of which denomination is magenta?

Answer: INR 2000

Question 4: A small village called Dhordo in Gujarat is currently hosting which famous festival?

Answer: Rann Utsav

Question 5: Which actor born on 17th December was the producer for the movie Vicky Donor, also winning a National Award for the same?

Answer: John Abraham


Win Oppo Reno2 Z Amazon Quiz Answers – 25 December 2019

Question 1: In 1804, which composer born on 16th December, debuted his Symphony no 3 in Napoleon’s honour?

Answer: Beethoven

Question 2: Which country topped the medal tally at the South Asian Games 2019?

Answer: India

Question 3: Who is known as Père Noël in French?

Answer: Santa Claus

Question 4: New Zealand has ordered 1,292 of what to treat patients injured in a volcanic eruption on the country’s White Island?

Answer: Square feet of skin

Question 5: If Suman Rao finished 3rd, Opelie Mezzino finished 2nd, who finished 1st? (Hint : Miss world 2019 pageant)

Answer: Toni-Ann Singh


Win Samsung Galaxy Tab Amazon Quiz Answers – 24 December 2019

Question 1: According to Google, what was India’s most-searched term of 2019?

Answer: Cricket World Cup

Question 2: Which 2019 video game revolves around various incidents that happen in the fictional country of Urzikstan?

Answer: Call of Duty: Modern Warfare

Question 3: The westernmost point of India falls in which state?

Answer: Gujarat

Question 4: Which popular actor born on 21st December 1963, played a negative role for the first time in the movie Shikari in 2000?

Answer: Govinda

Question 5: How do we better know Paul David Hewson, who with his group put up a memorable show at the DY Patil Stadium on December 15th, 2019? (Hint : U2 performed on 15th December in Mumbai).

Answer: Bono


Latest Updates

Google Pay 2020 Complete the Cake Offer 


Win 20,000 Pay Balance Amazon Quiz Answers – 23 December 2019

Question 1: Who recently became the first Indian to play 150 Ranji matches?

Answer- Wasim Jaffer

Question 2: Who among these famous Indians appears on the Forbes 2019 ‘The World’s 100 Most Powerful Women’ list?

Answer- Nirmala Sitharaman

Question 3: ‘Mind Master: Winning Lessons from a Champion’s Life’ is a new book by which famous Indian?

Answer – Viswanathan Anand

Question 4: India celebrated the 550th birth anniversary of which religious figure in 2019?

Answer – Guru Nanak

Question 5: In which country was the ‘Shuri Castle’ located? It was a UNESCO World Heritage site that got destroyed in a recent fire.

Answer – Japan


Win RealMi U1 Smartphone Amazon Quiz Answers – 23 December 2019

Question 1: Which of the following celebrated its 250th session in November 2019?

Answer: Rajya Sabha

Question 2: Who recently broke Steve Bucknor’s record of most Test matches as an umpire?

Answer: Aleem Dar

Question 3: Which of these was the title of a 2002 action thriller that starred Milind Soman and Danny Denzongpa?

Answer: 16th December

Question 4: Trav B Ryan has started a petition (received 32000+ signatures) for Apple to introduce an emoji based on which adorable character?

Answer: Baby Yoda

Question 5: Which foreign oil company’s recent IPO(Initial Public Offering) allowed it to pass Apple as the world’s most valuable public company?

Answer: Saudi Aramco


Win Bose 700 Bluetooth Headphones Amazon Quiz Answers – 21 December 2019

Question 1: Who was named the TIME magazine’s Person of the Year in 2019?

Answer: Greta Thunberg

Question 2: Which tech/social media platform recently announced that it will start asking users their age when they sign up for an account?

Answer: Instagram

Question 3: The Samaja, which is celebrating 100 years this year, is a daily newspaper from which state?

Answer: Odisha

Question 4: The World Anti-Doping agency banned which country from sporting events for the next four years, including the 2020 Summer Olympics and the 2022 Winter Olympics?

Answer: Russia

Question 5: Gotabaya Rajapaksa has been sworn in as the new President of which country?

Answer: Sri Lanka


Other Amazon Quiz Answers:

Amazon Joy of Giving Quiz Answers

 

Rohan
We try to provide you the best offers and deals available on Amazon, Flipkart, etc. We also update the Amazon Quiz Answers Daily.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *