Amazon Quiz Answers Today 17 December
Amazon Quiz

Amazon Quiz Answers Today 17 December

Amazon Quiz 17 December 2019 Give Amazon quiz answers & win Fujifilm X-47 Mirrorless Camera. Today Amazon quiz has five questions and we provide Amazon quiz answers. So play Amazon quiz contest today and get a chance to win Fujifilm X-47 Mirrorless Camera. You can play Amazon today quiz on Amazon app every morning from 8 AM to 12 Noon.

Amazon Quiz Answers

Today Amazon Quiz Details:

Amazon quiz today prize – Fujifilm X-47 Mirrorless Camera
Amazon quiz Time – 8 AM to 12 PM
Amazon quiz Date – 17 December 2019
Winners List Will Declare On – 30 December 2019

Amazon Quiz Answers Today 17 December

How To Play Amazon Quiz?

  • Step 1: This is the Amazon App Only Quiz – So you have to Download Amazon App from Google Play Store.
  • Step 2: Now just open Amazon App & Login into your account.
  • Step 3: Scroll down on Amazon App home screen & You will see the “Amazon Quiz” banner. If you will not find the Quiz then find Quiz on Amazon App and tap on FunZone.
  • Step 4: Tap on the Amazon Quiz banner and the quiz will be starting after a tap on the “Start” button.
  • Step 5: Now there you will see 5 questions in the Daily Amazon Quiz, You have to give the right answers to all questions to win exciting prizes.
  • Step 6: After giving all right Amazon quiz contest today answer, You will be selected for Lucky Draw by Amazon Quiz.
  • Step 7: In this lucky draw winners are announced on the 30th of every month. So I request you to take participation in the Amazon Daily Quiz. If you are Lucky then You may win Something.

Fujifilm X-47 Mirrorless Camera Amazon Quiz Answers – 17 December 2019

Question 1: Which is the only flag in the world representing a country to feature a sinking ship?
Answer: Bermuda

Question 2: The Konark temple appears on the reverse side of the bank note of which denomination?
Answer: INR 10

Question 3: His movie ‘Dhoom’ popularized the Suzuki Hayabusa more than ever among the Indian audiences. Since then he has gone on to work in many more Bollywood movies. He is also a successful model and film producer. He celebrates his birthday today. Who is he?
Answer: John Abraham

Question 4: The CIMON – an AI working with astronauts on the International Space Station was developed by which organisation?
Answer: IBM

Question 5: Which entity bought by Reliance, is considered the oldest toy shop in the world?
Answer: Hamleys

Other Quiz Answers:

Amazon Joy of Giving Quiz Answers

₹5,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 16 December 2019

Question 1: In ‘Friends’ which of these couples adopt the twins Jack and Erica? (Hint: This happens in the final season of the show).

Answer: Chandler and Monica

Question 2: Shivaji Rao Gaekwad is the real name of which legendary actor born on 12th December 1950?

Answer: Rajanikanth

Question 3: Which country hosted the 2019 edition of the South Asian Games?

Answer: Nepal

Question 4: Which of these is the sequel of the movie Wonder Woman starring Gal Gadot?

Answer: Wonder Woman 1984

Question 5: Which of these records was set by the 2019 Nobel Prize in Chemistry recipient John Goodenough?

Answer: Oldest Nobel winner

Samsung A10s Smartphone Amazon Quiz Answers – 15 December 2019

Question 1: Who was named the youngest self-made billionaire by Forbes in 2019?

Answer: Kylie Jenner

Question 2: Born on 11th December 1922, which Bollywood actor’s ancestral home in Pakistan was declared a heritage site by the Pakistan government in 2014?

Answer: Dilip Kumar

Question 3: How many centuries has Virat Kohli hit in T20 international cricket?

Answer: 0

Question 4: Which company is building Starship, a transportation system designed for interplanetary travel?

Answer: SpaceX

Question 5: Which of these historical characters has Sanjay Dutt portrayed in a recent movie directed by Ashutosh Gowariker?

Answer: Ahmad Shah Abdali

 

Avatar for Rohan
Rohan
We try to provide you the best offers and deals available on Amazon, Flipkart, etc. We also update the Amazon Quiz Answers Daily.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *