Amazon Funzone Riddles Quiz Answers is live now. You can submit the correct answers to Amazon Funzone Riddles Quiz Answers today and win Rs. 15,000 Pay Balance and Rs. 10,000 Pay Balance.


 




 

Amazon Funzone Riddles Quiz Answers

Give Amazon quiz answers & win Rs. 15,000 Pay Balance and Rs. 10,000 Pay Balance. Today Amazon quiz has five questions and we provide you Amazon quiz answers. You can play the Amazon Funzone Riddles Quiz on the Amazon app from 19 August to 1 September 2021.

Today Amazon Quiz Details:

Quiz Name: Amazon Funzone Riddles Quiz
Prize: Rs. 15,000 Pay Balance & Rs. 10,000 Pay Balance
Number of Winners: 1
Quiz Date: 19 August 2021 to 1 September 2021
Quiz Time: Full Day
Winners will be declared on: 12 September 2021


How To Play Amazon Quiz? 

  • Step 1: This is the Amazon App Only Quiz – So you have to Download Amazon App from Google Play Store.
  • Step 2: Now just open Amazon App & Login into your account.
  • Step 3: Scroll down on Amazon App home screen & You will see the “Amazon Quiz” banner. If you will not find the Quiz then find Quiz on Amazon App and tap on FunZone.
  • Step 4: Tap on the Amazon Quiz banner and the quiz will be starting after a tap on the “Start” button.
  • Step 5: Now there you will see 5 questions in the Amazon Funzone Riddles Quiz, You have to give the right answers to all questions to win the quiz.
  • Step 6: After giving all right Amazon quiz contest today answers, You will be selected for Lucky Draw by Amazon Quiz.
  • Step 7: In this lucky draw winners are announced on the 30th of every month. So I request you to take participate in the Amazon Funzone Riddles Quiz. If you are Lucky then You may win Something.

Amazon Funzone Riddles Quiz Answers – Win Rs. 15,000 Pay Balance 

Amazon Funzone Riddles Quiz Answers

Amazon Funzone Riddles Quiz Answers

Q1: A blue house has blue bricks; a yellow house has a yellow bricks. What is a green house made of?

Answer 1: Glass

Q2: What month of the year has 28 days?

Answer 2: All of them



Q3: What can you break, even if you never pick it up or touch it?

Answer 3: A promise

Q4: I shave every day, but my beard stays the same. What am I?

Answer 4: Barber

Q5: You walk into a room that contains a match, a kerosene lamp, a candle and a fireplace. What would you light first?

Answer 5: The match




Amazon Funzone Riddles Quiz Answers – Win Rs. 10,000 Pay Balance 

Amazon Funzone Riddles Quiz Answers

Amazon Funzone Riddles Quiz Answers

Q1: If I have it, I don’t share it. If I share it, I don’t have it. What is it?

Answer 1: A secret

Q2: Precious stones in a pack of cards.What are we talking about?

Answer 2: Diamonds



Q3: We are five little objects of an everyday sort, you will find us all in a tennis court.

Answer 3: Vowels

Q4: Olympics start with me, and Tokyo ends with me. What am I?

Answer 4: The letter O

Q5: If 100 = 4, 1000= 8 then 10000= ?

Answer: 16




Winner Announcement for Amazon Funzone Riddles Quiz Answers:

After we confirm the winners, we will contact the winners individually through email/SMS. We will also post the winners’ names on this page by 12 September 2021.


Flipkart Quiz Answers

Other Quiz Answers

Amazon Quiz Answers:

About the Author

Rohan

We try to provide you the best offers and deals available on Amazon, Flipkart, etc. We also update the Amazon Quiz Answers Daily.

View All Articles